"Καλό αποτέλεσμα, θέλουμε sold out την Κυριακή"

Καλό αποτέλεσμα χαρακτήρισε το 1-1 με την Ανόρθωση ο αρχηγός του Απόλλωνα Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει τη Δυτική κερκίδα στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

«Ήταν παιχνίδι τακτικής για μένα. Είναι καλό αποτέλεσμα για εκτός έδρας παιχνίδι το 1-1. Μπορούσαμε να -σκοτώσουμε- το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο που ήμασταν εξαιρετικοί όμως η μπάλα τιμωρεί. Δεχθήκαμε ένα γκολ χωρίς να μας κάνει φάση η Ανόρθωση. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι.

Η πρόκριση θα κριθεί στη Λεμεσό και νομίζω ότι η ομάδα μου θα περάσει στον ημιτελικό.

Εμείς ήρθαμε εδώ για να σκοράρουμε. Σίγουρα είναι ένα καλό αποτέλεσμα, όχι πως δεν θέλαμε να πάρουμε τη νίκη και να πάρουμε την πρόκριση από σήμερα. Όπως είπα ήταν παιχνίδι τακτικής και οι δύο ομάδες πρόσεξαν να μην δεχθούν τέρματα. Εμείς κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΠΟΕΛ που είναι ίσως από το πιο κρίσιμο της χρονιάς».

Για τον επαναληπτικό «Όταν κατακτάς δυο συνεχόμενα, θέλεις να το αφήσεις Λεμεσό. Έτσι είναι... Θέλουμε να κάνουμε κάτι που δεν ξανακάναμε ποτέ. Είμαστε σε καλό δρόμο, είμαστε πολύ κοντά και πολύ μακριά ταυτόχρονα. Είμαστε ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και σε ένα μήνα θα δείξει τι θα γίνει».

Για το επικείμενο μεγάλο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ: «Θέλω να πω στον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει. Καλούμε τους φιλάθλους να κάνουν sold out. Ένας είναι ο στόχος το πρωτάθλημα. Μια γεμάτη Δυτική είναι μεγάλη ώθηση. Εμείς θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να τους κάνουμε χαρούμενους».

Keywords
Τυχαία Θέματα