"Ήταν αυτό που περιμέναμε"

Ο συνεργάτης του Σωφρόνη Αυγουστή, Περικλής Παπαπαναγή μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για την μεγάλη πρόκριση του Απόλλωνα και αφιέρωσε τη νίκη στον Αυγουστή.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:
Ευχαριστώ την Αμπερντίν και της εύχομαι καλή τύχη στο πρωτάθλημα. Ευχαριστώ για το καθαρό παιχνίδι και στα δυο παιχνίδι.

Αφιερώνω τη νίκη στον προπονητή μας. Έδωσε και αυτός τη δική του μάχη. Τον υπέροχο κόσμο μας που συνέχισε να πιστεύει στην ομάδα.

Ήταν αυτό που περιμέναμε. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις προσωπικές μονομαχίες σε όλο το γήπεδο. Περιμέναμε τις μεγάλες μπαλιές

και δώσαμε σημασία στις δεύτερες μπάλες. Σχεδιάζαμε και κάποιες επιθετικές ενέργειες που της ακολουθήσαμε.

Είπαμε ότι πάμε για ένα γκολ. Θέλαμε να πάρουμε την κατοχή αλλά χωρίς άμεσες επιθέσεις. Μετά το πρώτο γκολ αγχωθήκαμε από την πίεση του παιχνιδιού.

Στην πορεία διορθώθηκε και πήγαμε στα αποδυτήρια με το 1-0. Πλέον πάλι πήγαμε σε αργές επιθέσεις και καλή διαχείριση. Θα βρίσκαμε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ όπως και έγινε. Είμαι περήφανος γιατί ήταν συγκινητική η προσπάθεια των παικτών μας μέχρι το τέλος. 100% αυτή η νίκη ανήκει σε αυτούς. Μέχρι και το τελευταίο επέδειξαν επαγγελματισμό και ομαδικό πνεύμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα