"Φρικτή εμπειρία-Ο 15χρονος φώναζε σε υπόγειο-Του έδωσα ρούχα"

Πάγωσε για μια ακόμη φορά η αίθουσα του Κακουργιοδικείου όπου εκδικάζεται το διπλό φονικό. Για την Κατηγορούσα Αρχή εμφανίστηκαν 3 νέοι μάρτυρες, δυο εξ αυτών οι νοσηλευτές που είχαν μεταβεί στο σπίτι του αδικοχαμένου ζεύγους τα ξημερώματα της 19ης Απριλίου.

Η τρίτη και τελευταία μάρτυρας που παρουσιάστηκε εκ μέρους της Κατηγορούσας Αρχής ήταν η γειτόνισσα του ζεύγους, στο σπίτι της οποίας είχε μεταβεί ο ανήλικος γιος του ζεύγους λίγα λεπτά μετά το έγκλημα.

Προηγουμένως, είχε καταφέρει, όπως περιέγραψε ο ίδιος στη γειτόνισσα, να βγει από το υπόγειο όπου τον είχε κλειδώσει ο Τζιωνής,

σπάζοντας τα φυλλαράκια. Η μάρτυρας, αναγιγνώσκοντας τις δυο καταθέσεις που έδωσε στις Αρχές, έδειχνε φανερά αναστατωμένη, αφού αναμόχλευσε στην μνήμη της την φρικιαστική εκείνη εμπειρία που είχε όπως είπε. «Φώναζα, δεν άκουγε κανείς, άλλα τα κατάφερα να σπάσω [τα φυλλαράκια] και να βγω έξω. Αφού εκλέψαν μας τα ούλλα, τάμπλετ, λάπτοπ, τηλεόραση, τι ήρταν τωρά;», έλεγε ο 15χρονος στη γειτόνισσα.

«Ήρθαν κλέφτες σπίτι μου, κυρία Αθηνά. Κρατούσαν δυο μασιέρκα τόσα, πρέπει να επεθάναν κυρία Αθηνά… είχε πολλά αίματα. Εμένα μου είπε ότι εν θα με σκότωνε, γιατί έχει και εκείνος ένα γιο. Με κλείδωσε στο υπόγειο…». Η γειτόνισσα του ζεύγους περιέγραψε ότι, όταν ο 15χρονος πήγε στο σπίτι της για να της ζητήσει βοήθεια, ήταν μόνο με το εσώρουχό του, γιατί, όπως της είχε πει μετά, στο υπόγειο όπου ήταν κλειδωμένος ήταν ζέστη. Ο ανήλικος παρέμεινε εκεί και ντύθηκε με ρούχα του γιου της και παντόφλες δικές της.

Η γειτόνισσα του ζεύγους μίλησε για τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και την Ντίνα Σεργίου, κάνοντας λόγο για δυο άτομα φιλήσυχα, πράα που δεν είχαν δώσει ποτέ και σε κανέναν αφορμές.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι, σύμφωνα με τη γειτόνισσα, το σπίτι των Χατζηγεωργίου είχε γίνει ξανά στόχος διαρρηκτών. Αυτή ήταν η τρίτη φορά ουσιαστικά που διαρρήκτες κτύπησαν στο σπίτι. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η γειτόνισσα, ο ίδιος ο κ. Χατζηγεωργίου τής είπε ότι του είχαν κλέψει το χρηματοκιβώτιο πριν από μερικά χρόνια, ρίχνοντάς το μάλιστα από την μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου, ανοίγοντας τρύπα στο γρασίδι στην είσοδο του σπιτιού. Εντός του χρηματοκιβωτίου υπήρχαν, πέραν των χρυσαφικών της κ. Ντίνας, ρολόγια κειμήλια τα οποία είχε δώσει ο πατέρας του κ. Χατζηγεωργίου.

Η εκδίκαση της υπόθεσης συνεχίζεται την ερχόμενη Παρασκευή, με νέους μάρτυρες ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα