"Φοβήθηκα πως ο Νεϊμάρ θα πάει στην Ρεάλ"

Ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξη που έδωσε, μίλησε για την πεποίθηση που είχε το καλοκαίρι πως ο Νεϊμάρ θα καταλήξει στην Ρεάλ, ενώ έσπευσε να στηρίξει για ακόμη μία φορά τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε το όνομα του Νεϊμάρ ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Από την μία η Μπαρτσελόνα που τον ήθελε διακαώς αλλά και η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στους "μπλαουγκράνα"
και από την άλλη η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Φλορεντίνο Πέρεθ που έβλεπε στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου, έναν νέο "Galactico" και προσπάθησε να τον εντάξει στο δυναμικό της "Βασίλισσας".

O Bραζιλιάνος ήθελε να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν και έκανε τα πάντα για να το καταφέρει, όμως τελικά έμεινε στην "Πόλη του Φωτός" μέχρι νεωτέρας.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Λιονέλ Μέσι στον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό "RAC 1", έδωσε την δική του διάσταση για το θέμα μιλώντας για τον πρώην συμπαίκτη του και για το ότι πίστεψε πως θα καταλήξει στην Ρεάλ το καλοκαίρι.

"Φοβήθηκα πως ο Νεϊμάρ θα πήγαινε στην Ρεάλ εάν δεν ερχόταν σε εμάς. Πραγματικά πίστεψα πως θα μπορούσε να πάει στην Μαδρίτη ειδικά σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο, επειδή ήθελε πολύ να φύγει. Το είχε πει άλλωστε, χρειαζόταν μία αλλαγή στην καριέρα του, ήθελε να φύγει από την Παρί και πίστεψα πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα έκανε κίνηση για να τον αποκτήσει".

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Ουσμάν Ντεμπελέ και στο μπέρδεμα που υποστηρίζει πως έγινε με τον διαιτητή που τον απέβαλε στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Σεβίλλη.

"Είναι πολύ δύσκολο για τον Ντεμπελέ να πει όλη αυτήν την πρόταση (σ.σ. 'είσαι πολύ κακός διαιτητής'), γιατί είναι αδιανόητο για αυτόν να βάλει σε σειρά μία πρόταση και να μιλήσει καλά και καθαρά τα ισπανικά. Αυτό προσπαθούσα να πω στον διαιτητή και πραγματικά έμεινα έκπληκτος που κατάφερε να καταλάβει τι είπε ο Ντεμπελέ από την στιγμή που δεν μιλάει σχεδόν καθόλου την γλώσσα".

Keywords
Τυχαία Θέματα