"Επίθεση" του Μπέιλ σε οπαδούς!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ που είναι φευγάτος από τη Ρεάλ, εκτόξευσε αιχμές σε βάρος των οπαδών για τον τρόπο που αντιδρούν απέναντί του κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία για να προχωρήσει σε μεταγραφές μετά το τέλος της σεζόν, είναι υποχρεωμένη να πουλήσει. Ο Ουαλός, που κοστίζει 29.000.000 ευρώ (μαζί με την εφορία) τη σεζόν, είναι ένας από αυτούς που θα γίνει προσπάθεια να αφήσουν το Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Ο 30χρονος η αλήθεια είναι ότι δεν έχει περάσει και τις καλύτερες στιγμές της καριέρας

του στους "μερένγκες". Μπορεί να έχει κατακτήσει τίτλους, αλλά όταν το πράγμα στράβωνε, οι οπαδοί εκτόξευαν τα βέλη τους -κυρίως- προς αυτόν. Ο Μπέιλ μίλησε στο "The Hat-Trick" podcast και δεν δίστασε να κατηγορήσει στα ίσια τους οπαδούς της Ρεάλ για τον τρόπο που αντιδρούν όταν η ομάδα δεν αγωνίζεται καλά ή δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

"Δεν το γνώριζα προτού υπογράψω στη Ρεάλ. Είναι από αυτά τα πράγματα που δεν περιμένεις. Δεν περιμένεις ότι οι οπαδοί της ίδιας σου της ομάδας θα έχουν αυτή τη συμπεριφορά. Το καταλαβαίνω να είναι μια γενική αποδοκιμασία προς την ομάδα αν δεν παίζει καλά και χάνει για παράδειγμα 2-0 στο ημίχρονο. Αλλά το να σφυρίζουν σε έναν παίκτη, το θεωρώ λάθος. Τέτοιες στιγμές χρειάζεσαι την υποστήριξή τους. Αν αρχίζουν να σφυρίζουν και να αποδοκιμάζουν, η αυτοπεποίθηση πέφτει και τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Μετά θα αρχίσεις να παίζεις χειρότερα κι αυτοί θα γίνουν ακόμα πιο εξαγριωμένοι. Πληγώνουν τους εαυτούς τους με αυτόν τον τρόπο. Δεν βγάζει νόημα".

O Μπέιλ έχει αγωνιστεί σε 249 παιχνίδια με τη Ρεάλ, έχει πετύχει 105 γκολ και μετρά 67 ασίστ. Μαζί της έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων τέσσερα Champions League (2014, 2016, 2017, 2018), ένα Κύπελλο (2017), και ένα πρωτάθλημα (2017).

Πηγή: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα