"Έλλειψη σοβαρότητας η δημοσιοποίηση κλειστής συνεδρίασης"

Με ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς καταγγέλλει για έλλειψη σοβαρότητας βουλευτές της αντιπολίτευσης που δημοσιοποίησαν όσα ειπώθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, η οποία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

Κατά την κλειστή συνεδρίαση, ο κ. Κοτζιάς και ο Υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χρiστοδουλίδης, ενημέρωσαν τους βουλευτές για τις τελευταίες εξελίξεις

στα ελληνοτουρκικά και την κυπριακή ΑΟΖ.

Στο tweet του, μάλιστα, ο κ. Κοτζιάς χαρακτηρίζει ως «πρωτοφανή γελοιότητα» τη «δημοσιοποίηση» από αρμόδιο της αντιπολίτευσης ότι τού απάντησε εντός της αίθουσας, ενώ δεν είχε καν μιλήσει.

Γράφει ο κ. Κοτζιάς: «Γνωστή η έλλειψη σοβαρότητας βουλευτών της αντιπολίτευσης που δημοσιοποιούν όσα είπαν σε κλειστές συνεδριάσεις της αρμόδιας Επιτροπής Βουλής, αλλά η χθεσινή γελοιότητα ήταν πρωτοφανής: Αρμόδιος της αντιπολίτευσης "δημοσιοποίησε" τι μου απάντησε εντός της αίθουσας, ενώ δεν είχε καν μιλήσει».

Γνωστή η έλλειψη σοβαρότητας βουλευτών αντιπολίτευσης που δημοσιοποιούν όσα ειπαν σε κλειστές συνεδριάσεις της αρμόδιας Επιτροπής Βουλής, αλλα χθεσινή γελοιότητα ήταν πρωτοφανής: αρμόδιος αντιπολιτευσης "δημοσιοποίησε" τι μου απάντησε εντός της αίθουσας ενω δεν είχε καν μιλήσει

Nikos Kotzias (@NikosKotzias) 7 Μαρτίου 2018

Πηγή: AΠΕ - ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα