"Δεν θα με πειράξει αν δεν μπορώ να περπατήσω για 5 μήνες"

Αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος στη Μελβούρνη είναι ο Roger Federer, ο οποίος εξήγησε στον Jim Courier πως μένει ένας αγώνας, οπότε θα τα δώσει όλα και δε θα τον πειράξει αν δεν μπορεί ούτε να περπατήσει τους επόμενους 5 μήνες! Ο Ελβετός ξεχώρισε τον Rafael Nadal από τους πιθανούς αντιπάλους του στον τελικό, καθώς, όπως χαρακτηριστικά είπε,

είναι ο μεγαλύτερός του θαυμαστής!



Μετά τη νίκη του με 7-5, 6-3, 1-6, 4-6, 6-3 επί του Stan Wawrinka, o Roger Federer ήταν σε μεγάλα κέφια. Αστειεύτηκε με τον Jim Courier στην on-court συνέντευξη που διαδέχθηκε τον πρώτο ημιτελικό του Australian Open, ενώ μίλησε για την τεράστια διάθεση που έχει να καταθέσει σώμα και ψυχή στον τελικό της Κυριακής, για να μπορέσει να κατακτήσει τον 18ο Grand Slam τίτλο του.

"Τις τελευταίες μέρες μιλάμε για τον επόμενο γύρο και τον επόμενο και τον επόμενο, αυτός όμως είναι ο τελευταίος. Οπότε θα δώσω ό,τι έχω εδώ στην Αυστραλία και αν δεν μπορώ να περπατήσω για άλλους 5 μήνες, δε θα με πειράξει", είπε o Federer, μέσα σε αποθέωση.

Ο 35χρονος Ελβετός, ο οποίος εξήγησε πως πήρε το ιατρικό τάιμ άουτ για μια ενόχληση που είχε ψηλά στο πόδι του από νωρίς στον αγώνα, μίλησε και για τους δυο πιθανούς αντιπάλους του στον τελικό της Κυριακής, Grigor Dimitrov και Rafael Nadal. Ξεχώρισε τον Ισπανό, δηλώνοντας μεγάλος θαυμαστής του παιχνιδιού του.

"Με τον Rafa σίγουρα η πρόκληση θα είναι μεγαλύτερη. Νομίζω πως παίξαμε πολλές φορές στο χώμα παλιότερα, αυτό το court, όμως, μου επιτρέπει να γίνομαι πιο επιθετικός. Είμαι πιθανότατα ο Νο. 1 θαυμαστής του Rafa. Το παιχνίδι του είναι καταπληκτικό. Είναι ένας απίστευτος μαχητής και είμαι χαρούμενος που είχαμε αυτές τις επικές μάχες όλα αυτά τα χρόνια. Θα ήταν φανταστικό αν αναμετρηθούμε εδώ, θα ήταν κάτι ξεχωριστό και για τους δύο", κατέληξε ο Federer.

Keywords
Τυχαία Θέματα