"Δεν γουστάρεις τις χοντρές,αλλά όταν πληρώνουν δέχεσαι;"

Viral έχει γίνει το βίντεο της ηθοποιού Σοφίας Μουτίδου το οποίο έχει χιλιάδες θεάσεις στο διαδίκτυο απ’ την ώρα που ανέβηκε και όπως αναμενόταν έκανε τον γύρο του διαδικτύου το τελευταίο 24ωρο.

Το βίντεο αφορά τις προκλητικές δηλώσεις του δικηγόρου Καρατσιώλη ο οποίος προκάλεσε σάλο με τις δημόσιες δηλώσεις του κατά των υπέρβαρων ανθρώπων.

Οι ρατσιστικές του δηλώσεις προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων τις τελευταίες εβδομάδες, αφού μεταξύ άλλων κάλεσε τις υπέρβαρες γυναίκες να μην βγαίνουν στις παραλίες για μπάνιο με μπικίνι.

Η Σοφία Μουτίδου λοιπόν, με το γνωστό καυστικό ύφος της,

απαριθμεί στον εν λόγω πόσο κακό προκαλεί σε νέα κορίτσια και όχι μόνο εκφράζοντας δημόσια τις τοποθετήσεις του και τις προσωπικές του απόψεις.

Να σημειωθεί ότι μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τις δηλώσεις του δικηγόρου, έχει μπλοκαριστεί από το facebook, διατηρεί όμως το προσωπικό του blog όπου καθημερινά συνεχίζει απ’ εκεί τις δηλώσεις του.

«Πώς νιώθεις ρε Καρατσιώλη που νιώθουν πολύ άσχημα οι γυναίκες με αυτά που λες για αυτές; Ωραία; Το βράδυ γουστάρεις; Που όλες οι γυναίκες οι υπέρβαρες νιώθουν τόσο δαχτυλοδεικτούμενες στην παραλία, μετά από αυτά που είπες. Εσύ με χιούμορ βέβαια πάντα. Κακό.

Πώς νιώθεις που ένα κορίτσι μικρό ανεπεξέργαστο ακόμα, ανώριμο αν θέλεις, ο εγκέφαλος του προσλαμβάνει τα μηνύματα σου και μπορεί να τα παρεξηγήσει; Πώς σου φαίνεται η ιδέα το κορίτσι αυτό που σταμάτησε να τρώει δημόσια, ξαφνικά να σταματήσει να τρώει και ιδιωτικά. Πώς σου φαίνεται να σταματήσει να τρώει; Συμβαίνει.

Είναι ο αντίποδας της βουλιμίας, η ανορεξία. Πρόσφατα χάσαμε τη Νανά. Αν θυμάσαι, αν διαβάζεις κάτι, αν σε απασχολεί κάτι από τους τριγύρω, πέρα από τη μαγκιά που πουλάς…», αναφέρει μεταξύ άλλων στο βίντεο της η ηθοποιός.

Δείτε πιο πάνω ολόκληρο το βίντεο όπως δημοσιεύεται στο προσωπικό κανάλι της Σοφίας Μουτίδου στο youtube.

Keywords
Τυχαία Θέματα