"Δεν μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή για Ρομό"

Για τους μεταγραφικούς στόχους, τις πρώτες ανακοινώσεις, αλλά και για τις φήμες για Ρομό, μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας.

Οι δηλώσεις του Σάββα Πηλακούτα στο Ράδιο Πρώτο:

"Γίνονται προσπάθειες για την ενίσχυση, σε συνδυασμό με τον προγραμματισμό του φετινού ρόστερ. Ο Σισοκό ανακοινώθηκε χθες, σήμερα ανακοινώσαμε Μπανταλόφσκι, ενώ αναμένουμε να περάσει εντός της εβδομάδας από τα γραφεία και ο νεαρός Αρτυματάς. Γίνονται συνεχείς συζητήσεις ανάμεσα στον πρόεδρο και τον προπονητή, βρήκαν μία κοινή γραμμή και μαζί αποφασίζουν για τους ποδοσφαιριστές της

νέας σεζόν. Περιμένουμε σητν Κύπρο με το καλό τους ποδοσφαιριστές, να μπουν κάτω από οδηγίες του Ρόνι Λέβι και εκεί θα κριθουν καλύτερα. Είμαστε σε επαφές με πλειάδα ποδοσφαιριστών. Δεν υπάρχει οριστική κατάληξη με τους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα".

Για τον Ρομό: Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πρώτα με τον δικό μας τερματοφύλακα και στην πορεία θα πούμε περισσότερα.

Για Χαρούς: Είναι ένας τερματοφύλακας που μας ενδιαφέρει, όμως, στις συζητήσεις, δεν είναι μόνο το οικονομικό. Όσο κοντά είσαι, είσαι και τόσο μακριά. Αυτό ισχύει για όλους που βρισκόμαστε σε συζητήσεις.

Για δανεισμό παικτών: Κάνουμε διάφορες σκέψεις για να ενισχυθούμε για τη νέα σεζόν. Δεν αποφασίσαμε ακόμη.

Η διοίκηση κάνει προσπάθεια με τους παίκτες που διατηρούν συμβόλαια να τα διακόψει, χωρίς να προκαλέσουν και τόση ζημιά στο σωματείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα