"Ανάβει φωτιές" το ΔΗΚΟ για συνεδρίες υποεπιτροπών ΕΣ

Ανάβει φωτιές το ΔΗΚΟ με ανακοίνωσή του σχετικά με τις συνεδρίες των υποεπιτροπών του Εθνικού οι οποίες θα συνέλθουν αύριο το πρωί, παραμονή της αναχώρησης της αποστολής του Προέδρου για το Μοντ Πελεράν.

Σε σχετική ανακοίνωσή του το ΔΗΚΟ αναφέρει συγκεκριμένα:

"Το Δημοκρατικό Κόμμα έχει προσκληθεί σήμερα Παρασκευή σε συνεδριάσεις των υποεπιτροπών του Εθνικού Συμβουλίου που θα διεξαχθούν αύριο Σάββατο πρωί. Σε αυτές τις συνεδριάσεις

το Δημοκρατικό Κόμμα θα συμμετάσχει κανονικά.

Όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τον κυπριακό λαό ότι προφανώς οι συνεδριάσεις αυτές συγκαλούνται προσχηματικά και για το θεαθήναι, αφού, σύμφωνα με το πρόγραμμα, για κάθε πτυχή θα αφιερωθούν μόνο 30 λεπτά!

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα έχει ως εξής:
10.00-10.30 Οικονομία
10.30-11.00 Ευρωπαϊκή Ένωση
11.00-11.30 Περιουσιακό
11.30-12.00 Ασφάλεια – Εγγυήσεις
12.00-12.30 Ιθαγένεια – Έποικοι

Ο κυπριακός λαός πρέπει να γνωρίζει ότι σύμφωνα με την Προεδρία της Δημοκρατίας, 30 μόλις λεπτά είναι αρκετά για να συζητηθεί η κάθε πτυχή που θα καθορίσει το μέλλον της πατρίδας μας!

Είναι προφανές ότι ο χρόνος που θα έχει το κάθε κόμμα για να τοποθετηθεί για κάθε πτυχή θα είναι μόλις 3 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα (και αυτό στην περίπτωση που θα μείνει σιωπηλός ο εκπρόσωπος του Προέδρου Αναστασιάδη). Και προφανώς, δεν πρόκειται να γίνει διάλογος…", αναφέρει η ανακοίνωση του ΔΗΚΟ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα