"Ακόμα και πριν πέσει σε κώμα, έπαιρνε αποφάσεις" (video)

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, φανερά συντετριμμένος από τον θάνατο του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, μίλησε στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ για τις τελευταίες στιγμές του προέδρου της ΚΟΠ και το γεγονός ότι, μέχρι την τελευταία στιγμή, έπαιρνε αποφάσεις.

Τα συγκινητικά λόγια του Γιώργου Κούμα και αναλυτικά στο βίντεο:

"Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα για το κυπριακό ποδόσφαιρο, για την ομοσπονδία μας,

για το Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Με την εκλογή του στο ανώτατο αξίωμα της Εκτελεστικής της ΦΙΦΑ, διατήρησε την ομοσπονδία μας στον χάρτη. Χάνω πρώτα ένα φίλο, γιατί μας συνδέουν πάρα πολλά πράγματα. Χάνω τον φυσικό ηγέτη της ομοσπονδίας. Είναι δύσκολες οι ώρες. Έκανε πάρα πολλά ο Κωστάκης, κάποια φαίνονταν και κάποια που ξέρουμε μόνο εμείς".

"Ήμασταν καθημερινά μαζί στην κλινική. Μέχρι ακόμα και χθες, πριν να πέσει σε κώμα, έπαιρνε αποφάσεις, μου έδινε συμβουλές και ήταν μέχρι την τελευταία στιγμή ο ηγέτης που ήταν πάντα. Ήταν απίστευτο αυτό που έζησα τις τελευταίες μέρες. Εμένα μου ξέφευγαν κάποιοι αριθμοί και με διόρθωνε ο Κωστάκης. Είχε τη δύναμη και οραματιζόταν. Η ΚΟΠ είναι η δεύτερη οικογένεια του Κωστάκη και ήταν ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού του. Ήθελε να έχει γνώση για τα πάντα μέχρι την τελευταία στιγμή. Ήξερε ότι θα ερχόταν το τέλος και μας έδινε θάρρος. Μέχρι την τελευταία στιγμή, πριν πέσει σε κώμα, ήταν ο φυσικός ηγέτης της ομοσπονδίας'.

"Ήταν φίλος μου πριν έρθω στην ομοσπονδία. Από τις αρχές του '90. Είχαμε μια σχέση πολύ στενή. Μπορεί κάποιες εποχές να έβγαιναν κάτι στα ΜΜΕ. Ναι, κάποιες φορές διαφωνούσαμε, αλλά βρίσκαμε τις λύσεις. Ο Κωστάκης με αγαπούσε και σε πολλές περιπτώσεις μού έλεγε «θα πάρω απόφαση που δεν θα αρέσει στα σωματεία». Μου έλεγε ότι εγώ αντέχω. Το τι ήταν για μένα, μόνο εγώ ξέρω".

"Παραδίδει μια ομοσπονδία οικονομικά εύρωστη. Δεν θα είναι το ίδιο χωρίς τον Κωστάκη. Ήταν ο άνθρωπος των αποφάσεων και ήταν ηγέτης".

Keywords
Τυχαία Θέματα