"O πρίγκιπας Harry έπεσε στο παιχνίδι της Meghan"

Όπως οι περισσότεροι που επισκέπτονται την Αγγλία, έτσι και η Meghan Markle στα 15 της χρόνια έβγαλε αναμνηστική φωτογραφία έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η έφηβη τότε Meghan Markle δεν μπορούσε να φανταστεί ούτε στα πιο τρελά της όνειρα πως μετά από 21 χρόνια θα γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας. Η φωτογραφία βγαίνει στο φως της δημοσιότητας μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων της με τον πρίγκιπα Χάρι. Η 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και ο πρίγκιπας Χάρι θα παντρευτούν τον Μάιο στο Windsor Castle,

με τη Meghan Markle να πρέπει να βαπτιστεί πριν τον βασιλικό γάμο.

Η φωτογραφία της Meghan Markle έξω από το Μπάκιγχαμ τραβήχτηκε το καλοκαίρι του 1996. Η καλύτερή της φίλη, που πόζαρε μαζί της, Ninaki Priddy είπε ότι ήταν ήταν σαν να το προγραμμάτιζε όλη της τη ζωή.

Meghan Markle: Θέλει να γίνει νέα Νταϊάνα

«Δεν με σόκαρε καθόλου. Παίρνει ακριβώς αυτό που θέλει και ο πρίγκιπας Χάρι έπεσε στο παιχνίδι της. Πάντα την εντυπωσίαζε η βασιλική οικογένεια. Θέλει να γίνει η νέα πριγκίπισσα Νταϊάνα. Θα παίξει τον ρόλο της με σιγουριά. Αλλά η συμβουλή μου στον πρίγκιπα είναι να προχωρήσει προσεκτικά».

Η Meghan Markle θα υποβάλει αίτηση για να αποκτήσει τη βρετανική υπηκοότητα μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι. Θα παντρευτούν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor Castle τον Μάιο. Θα βαφτιστεί στην εκκλησία της Αγγλίας πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Το ζευγάρι σημειώνει πως ο γάμος τους θα είναι διασκεδαστικός και αστείος για να ταιριάζει με τις προσωπικότητές τους. Ο λογαριασμός θα πάει στη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο και όχι στους γονείς της Meghan Markle. Η ίδια όμως και ο πρίγκιπας Χάρι θα είναι υπεύθυνοι για τις ετοιμασίες.

Meghan Markle και πρίγκιπας Χάρι θα αναλάβουν τα πρώτα τους κοινά βασιλικά καθήκοντα την Παρασκευή στο Νότιγχαμ. Θα συναντήσουν ομάδες που εργάζονται για το AIDS και νέους. Η ηθοποιός θα ξεκινήσει μια έντονη εξαμηνιαία περιοδεία στη Βρετανία για να γνωρίσει τη νέα της χώρα. Η Τερέζα Μέι, στο μεταξύ, υπερασπίστηκε την απόφασή της να μη χορηγήσει εθνική αργία τη μέρα του γάμου της με τον πρίγκιπα Χάρι.

PICTURED: Meghan Markle snapped outside Buckingham Palace as a tourist aged 15 https://t.co/nbv3k7c6g2 pic.twitter.com/in2yFpEymv

Daily Mail U.K. (@DailyMailUK) November 28, 2017

Πηγή:newsit

Keywords
Τυχαία Θέματα