"Eλπίζουμε να μας συναρπάσει όταν ξεκινήσει" (video)

Για το ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση, μίλησαν ο προπονητής της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ, αλλά και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Φλοριάν Τολμές.

Αναλυτικά:

6η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η ομάδα μας αντιμετωπίζει σε ένα μεγάλο παιχνίδι την Ανόρθωση, στο AEK ARENA (Σάββατο 30/09, 20:00). O προπονητής μας Imanol Idiakez, καθώς και ο Florian Taulemesse, έκαναν δηλώσεις για το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής.

«Eίναι ένα ξεχωριστό

παιχνίδι, πολύ ξεχωριστό παιχνίδι για μας. Ξέρουμε τι παιχνίδι είναι, τον αντίπαλο, το ότι είναι ντέρμπι στη Λάρνακα και ότι αυτή τη στιγμή η Ανόρθωση είναι στην 1η θέση. Το παιχνίδι έχει όλα τα στοιχεία για να μας συναρπάσει και ελπίζουμε να μας συναρπάσει και όταν ξεκινήσει. Ελπίζουμε και ευχόμαστε με τον κόσμο μας να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε αυτή τη νίκη για να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας. Θέλουμε τη νίκη για μας, αλλά ειδικότερα για τον κόσμο μας. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, για να παλέψουμε για αυτούς τους τρεις βαθμούς και να τους αφιερώσουμε στους φιλάθλους γιατί το αξίζουν. Σε όλους αξίζει, στην ομάδα και στους φιλάθλους. Επαναλαμβάνω, είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι και το προσεγγίζουμε με αυτό τον τρόπο», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

«

Eίναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, πρέπει να επανέλθουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, είναι ντέρμπι και είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και τους φιλάθλους, και ελπίζω να κάνουμε τη δουλειά. Η Ανόρθωση το είδαμε και πέρσι στα παιχνίδια που την αντιμετωπίσαμε ότι είναι δύσκολος αντίπαλος, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και είναι ένα ντέρμπι. Τα ντέρμπι είναι τα πιο δύσκολα παιχνίδια στη σεζόν και το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ένα από αυτά. Είναι πιο εύκολο για μας όταν έχουμε μαζί μας τους φιλάθλους, να... σπρώχνουν την ομάδα και να τη βοηθούν και νομίζω και το Σάββατο θα έχουμε τη βοήθειά τους», δήλωσε ο Γάλλος επιθετικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα