Αλυσίδα εστιατορίων αυθεντικής Ιταλικής κουζίνας στην Κύπρο

Η Carob Mill Restaurants, θυγατρική εταιρία του Ομίλου Λανίτη, έχει προχωρήσει μαζί με την Kitchen Concepts του Μαλτέζικου Ομίλου Εταιριών Alf Mizzi &Sons, στη σύσταση κοινής εταιρίας με σκοπό την εισαγωγή στην Κύπρο της αλυσίδας εστιατορίων Vecchia Napoli.

Πρόκειται για αλυσίδα εστιατορίων αυθεντικής

Ιταλικής κουζίνας (trattoria και pizzeria) που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στη Μάλτα, με προοπτικές επέκτασης και σε άλλες χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου.

H Vecchia Napoli έχει τις ρίζες της στη Ιταλική πόλη Νάπολη, από την οποία σύμφωνα με την παράδοση έχει την καταγωγή της η Ιταλική πίτσα. Για την παραγωγή της πίτσας και των άλλων πιάτων της Vecchia Napoli χρησιμοποιούνται τα πιο αγνά υλικά που εισάγονται από περιοχές της Νάπολη και ψήνονται όλα σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο από προσωπικό που εκπαιδεύεται ειδικά για αυτό το είδος Ιταλικής κουζίνας.

To πρώτο εστιατόριο Vecchia Napoli στην Κύπρο, που φιλοδοξεί να γίνει ο ιδανικός χώρος για όλη την οικογένεια για αυθεντικό ιταλικό φαγητό, θα λειτουργήσει εντός Οκτωβρίου στην περιοχή του Μεσαιωνικού Κάστρου της Λεμεσού, στο Χαρουπόμυλο Λανίτη, δίπλα από το Draught.

Με την επιχειρηματική αυτή κίνηση η Carob Mill Restaurants δίνει συνέχεια στην εφαρμογή του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρίας για συνεχή επέκταση και εδραίωση των δραστηριοτήτων της στον τομέα της διεύθυνσης και διαχείρισης ψηλού επιπέδου χώρων εστίασης και αναψυχής και ψυχαγωγίας. Υπενθυμίζεται ότι η Carob Mill Restaurants έχει αποδείξει εδώ και χρόνια την ικανότητα της για προσφορά υψηλού και συνεχούς επιπέδου υπηρεσιών στον τομέα της εστίασης μέσω των επιτυχημένων και βραβευμένων εστιατορίων ‘Αρτυμα, Καρατέλλο, Draught, Stretto καθώς και των υπόλοιπων χώρων εκδηλώσεων στο Χαρουπόμυλο Λανίτη στη Λεμεσό.

Keywords
Τυχαία Θέματα