Αλέξης-Voice:Πάγωσα όταν έμαθα ότι θα τραγουδήσω στ΄αγγλικά

Μπορεί η συμμετοχή του, στο «Τhe Voice» να ήταν «ταξίδι-αστραπή» αλλά η εμπειρία που αποκόμισε αποτελεί εφόδιο για την επίτευξη των στόχων του. Ο λόγος, για τον ταλαντούχο τραγουδιστή Aλέξη Καζακόπουλο.

Σε μια εφόλης της ύλης συνέντευξη στο SigmaLive, ο πρώην παίκτης του «Voice» ανοίγει τα χαρτιά του και μιλάει για την αποχώρησή του, την επιλογή «τζόκερ», το «Purple» λάθoς, τον Σάκη Ρουβά και αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Η

προβολή και τα battles

Στο δεύτερο επεισόδιο των Battles του «The Voice» ο Αλέξης Καζακόπουλος «μονομάχησε» με την Κύπρια συμπαίκτριά του Κυριακή Κοτσιάμπαση, η οποία πέρασε στην επόμενη φάση μετά από απόφαση του Σάκη Ρουβά. Ωστόσο ο Αλέξης θεωρεί ότι δεν αδικήθηκε. «Δεν θεωρώ ότι αδικήθηκα που δεν πέρασα στα live. Oι κριτές θεώρησαν ότι είμαι έτοιμος. Μπορώ να πώ ότι ήμουνα από τους τυχερούς που δεν άκουσαν άσχημα σχόλια κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και αυτό μου φθάνει. Τα talent shows είναι ένα μέσο προβολής όπου ο κόσμος σε μαθαίνει πιο εύκολα. Μέσα από το παιχνίδι γνώρισα ανθρώπους με κοινούς στόχους και όνειρα».

Επιπρόσθετα, ο ταλαντούχος ερμηνευτής, δήλωσε ότι «πάγωσε» όταν έμαθε ότι θα ερμηνεύσει ξένο κομμάτι. Συγκεκριμένα είπε «Πάγωσα όταν ο Σάκης μου είπε να τραγουδήσω αγγλικό κομμάτι. Μου’ρθε απότομα. Νιώθεις τεράστια ευθύνη όταν πρέπει να ερμηνεύσεις ένα κομμάτι όπως το «Purple Rain» του Prince. Προτιμάω να παίζω ελληνικά κομμάτια διότι δεν έχω καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας».

Σάκης VS Μαραβέγιας: Η πιθανότητα «τζόκερ»

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να περνούσε στα live, εαν είχε επιλέξει για coach του, τον Κωστή Μαραβέγια, ανέφερε ότι οι πιθανότητες ήταν 50-50. «Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Είναι «τζόκερ» η όλη φάση. Γενικά, όταν πας με κάποιο σκεπτικό ότι θα επιλέξεις έναν συγκεκριμένο coach, μπορεί να γυρίσει την καρέκλα και να διαλέξεις κάποιον άλλον. Για παράδειγμα, εχώ είχα στο μυαλό μου ότι θα διάλεγα τον Κωστή Μαραβιέγα όμως εκείνη την ώρα, λόγω του άγχους και της εντονότητας των πραγμάτων δεν τον επέλεξα. Αυτό, συμβαίνει σε πολλούς παίκτες. Είναι παιχνίδι του μυαλού. Όπως και να υπολογίσεις το πράγμα δεν θα γίνει έτσι» ενώ προσθέτει ότι «οι coaches του παιχνιδιού είναι ίσως η καλύτερη ομάδα που υπάρχει σε talent show».

Τα κενά μνήμης και η live εμφάνιση

Ερωτηθείς για το πώς ένιωσε όταν είδε σε video την εμφάνισή του στα auditions του «Voice», o Aλέξης Καζακόπουλος δήλωσε ότι είχε πολλά κενά μνήμης. «Έβλεπα την εμφάνισή μου και τους διαλόγους με τους κριτές και πραγματικά είχα πολλά κενά μνήμης λόγω της έντασης που επικρατούσε την ώρα που ερμήνευα το κομμάτι. Δεν θυμόμουνα πολλά σκηνικά. Εκείνη την ώρα είσαι κάπου αλλού. Το 50% των διαγωνιζομένων έχουν άγχος. Είναι κάτι διαφορετικό. Mπορεί να κάνεις χρόνια live εμφανίσεις αλλά όταν έρθει η στιγμή ν’ανέβεις στη σκηνή απλά σου κόβονται τα πόδια».

Εν κατακλείδι, επεσήμανε ότι βλέποντας τον εαυτό του στην τηλεόραση θα ήθελε να περιορίσει το άγχος που τον κατέβαλλε. «Έχει τεράστια διαφορά μια live ερμηνεία από το να παρακολουθείς το παιχνίδι από τον καναπέ του σπιτιού σου. Είναι πολύ εύκολο να βλέπεις κάποιον και να κρίνεις. Ας έρθουν αυτοί που κρίνουν τον καθένα να ζήσουν την εμπειρία αυτή και θα καταλάβουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα