Αίρεται η επ' αόριστον στάση εργασίας των λεωφορείων Πάφου

Αίρεται από αύριο κιόλας η στάση εργασίας που είχαν εξαγγείλει οι οδηγοί λεωφορείων του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου, μετά από συμφωνία που επήλθε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ανάμεσα στο Υπουργείο Μεταφορών και τον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου.

Μιλώντας στο SigmaLive ο Διευθυντής του Υπουργείου Αλέκος Μιχαηλίδης, αναφέρει ότι στη μαραθώνια συνάντηση που έγινε ανάμεσα στις δυο πλευρές και η οποία διήρκησε από τις 08:00 μέχρι τις 13:00, αρχικά δεν υπήρξε κατάληξη, παρά το καλό κλίμα το οποίο επικράτησε.

Ως εκ τούτου, η συζήτηση έληξε χωρίς συμφωνία.

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι οδηγοί του Οργανισμού επανεξέτασαν την τελευταία πρόταση που είχε καταθέσει ο κ. Μιχαηλίδης και η οποία αφορούσε τις πληρωμές των μηνών Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου, με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς ο νομικός τους σύμβουλος με τον κο Μιχαηλίδη και να κάνει αποδεκτή την πρόταση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα ποσά θα κα βληθούν στην εταιρία κανονικά, όπως καταβάλλονται όλες οι κυβερνητικές χορηγίες, δηλαδή αυτή την εβδομάδα θα γίνει η πληρωμή για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Υπενθυμίζεται ότι οι οδηγοί είχαν εξαγγείλει επ’ αόριστον στάση εργασίας μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων τους από σήμερα Τρίτη.

Keywords