Άγριος καυγάς Κυπριανού – Κουκουμά:«Λαϊκίζετε – Εσείς κοροϊδεύετε»

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα σε ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι».

Συγκεκριμένα, οι βουλευτές, Αντρέας Κυπριανού και Σκεύη Κουκουμά διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε υψηλούς τόνους ανταλλάσσοντας χαρακτηρισμούς.

Η συζήτηση στο πάνελ αφορούσε το σχέδιο ΕΣΤΙΑ, τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, την αύξηση στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος και ευρύτερα την ακρίβεια.

Ο κ. Κυπριανού, κατηγόρησε το ΑΚΕΛ,

ότι επί διακυβέρνησης του μπήκαν όσες φορολογίες δεν μπήκαν ποτέ. «Ανέβασαν την ανεργία στο 16%, έδιναν ασύδοτα επιδόματα στους αιτητές πολιτικού ασύλου και έρχονται να διαμαρτυρηθούν για το ότι αυτή η κυβέρνηση, που μόνο μειώσεις φορολογίας κάνει, να την κρίνουν για τις τιμές των καυσίμων και τις τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας».

Όταν η συζήτηση μεταφέρθηκε στα σκάνδαλα των τραπεζών, η κυρία Κουκουμά, κάλεσε τον βουλευτή του ΔΗΣΥ να μιλήσει με τον κόσμο για ξεκινήσει η αντιπαράθεση μεταξύ των δυο.

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ, υποστήριξε ότι ο ΔΗΣΥ, κοροϊδεύει τον κόσμο, με τον κ. Κυπριανού να κάνει λόγο για λαϊκισμό εκ μέρους της.

Σε εκείνο το σημείο, οι τόνοι ανέβηκαν στο στούντιο, με τον κ. Κυπριανού να καλεί την κυρία Κουκουμά να του υποδείξει μια φορολογία που έβαλε η κυβέρνηση Αναστασιάδη καλώντας την απαντήσει πόσες φορολογίες έβαλε η διακυβέρνηση Χριστόφια.

«Είδαμε και την δική σας οικονομική πολιτική. Να κουρεύει, να αυξάνει τιμές, να περιορίζει, να περικόπτει, να ιδιωτικοποιεί…», απάντησε η κ. Κουκουμά.

Ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, υπενθύμισε στην βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι πριν από μερικούς μήνες διενεργήθηκαν εκλογές και ο κόσμος αποφάσισε ποιου την οικονομική πολιτική επικροτεί.

«Ακριβώς είδε και ακκάνει το ένα τζαι πονούν τον ούλλα του αν θέλετε να σας απαντήσω στην κυπριακή», ανέφερε η κυρία Κουκουμά.

Στο πάνελ συμμετείχε και ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, Ζαχαρίας Κουλίας, ο οποίος υπογράμμισε ότι στην σημερινή κατάσταση μας οδήγησαν μαζί οι διακυβερνήσεις Χριστόφια και Νίκου Αναστασιάδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα