Άγριο ανθρωποκυνηγητό με πυροβολισμούς στην Πάφο (vid&pics)

Άγριο ανθρωποκυνηγητό και πυροβολισμούς, είχαμε λίγο πριν το μεσημέρι στην Κάτω Πάφο, στην προσπάθεια της Αστυνομίας να συλλάβει δυο νεαρούς, οι οποίοι διέρρηξαν διαμέρισμα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του PafosPress και σύμφωνα με την Αστυνομία, 30χρονος ιδιοκτήτης διαμερίσματος, γύρω στις 12, άνοιξε την κύρια είσοδο του διαμερίσματος του στην Κάτω και προς έκπληξή του βρέθηκε μπροστά σε δυο άνδρες οι οποίοι βρίσκονταν μέσα σε αυτό.

Οι δυο, σύμφωνα με την καταγγελία, βρίσκονταν στο σαλόνι του διαμερίσματος και μόλις τον είδαν τράπηκαν σε φυγή, παίρνοντας

προσωρινά μαζί τους μια τσάντα, εντός της οποίας υπήρχαν κλοπιμαία αξίας €750. Οι δράστες βγήκαν στη βεράντα με την τσάντα, αναγκάστηκαν, όμως, να την εγκαταλείψουν στο μέρος και πήδηξαν από ύψος στο ισόγειο για να διαφύγουν.

Αμέσως ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έσπευσε στη σκηνή με ισχυρή δύναμη, αποτελούμενη από επτά περιπολικά, μοτοσικλέτες και ποδηλάτη αστυνομικό.

Οι δύο δράστες τράπηκαν πεζοί σε φυγή, μπαίνοντας σε αγροτική περιοχή, συγκεκριμένα στην περιοχή Περβόλια, ανατολικά της Λεωφόρου Ευρώπης, πιο πάνω από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις και κοντά στον κυκλικό κόμβο Καλιγούλας.

Μετά από ανθρωποκυνηγητό και ρίψη τεσσάρων πυροβολισμών, οι δυο άντρες εντοπίστηκαν σε παρακείμενο χωράφι και συνελήφθησαν. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα