Αυξημένη ζήτηση οικιών για ενοικίαση στη Χλώρακα από Γερμανούς

Αυξημένη είναι η ζήτηση διαμερισμάτων και οικιών για ενοικίαση στη Χλώρακα, κυρίως από Γερμανούς και Βορειοευρωπαίους, δηλώνει ο πρόεδρος του Κ.Σ. Χλώρακας Νικόλας Λιασίδης.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Λιασίδης σημείωσε πως έχει ξεπεραστεί πλήρως το σχετικό μούδιασμα που παρατηρήθηκε τον τελευταίο χρόνο στη ζήτηση για ενοικιάσεις λόγω και των γνωστών γεγονότων που έλαβαν χώρα στη Χλώρακα. Παράλληλα, συνέχισε, άρχισε η εγκατάσταση Ουκρανών προσφύγων από την περιοχή της Μαριούπολης

των οποίων συγγενικά πρόσωπα διαμένουν στη Χλώρακα.

Ο κ. Λιασίδης επεσήμανε ακόμη πως αναμένεται  αυξημένο τουριστικό ρεύμα το καλοκαίρι και εκτίμησε ότι τα ξενοδοχεία της Χλώρακας, που διαθέτουν όλα μαζί 5.500 κλίνες, αναμένεται να αγγίξουν τις πληρότητες του 2019.

Επιπρόσθετα ο κοινοτάρχης Χλώρακας ανέφερε πως στη Χλώρακα διαμένουν και εργάζονται κάτοικοι 25 διαφορετικών εθνικοτήτων, σημειώνοντας πως ένα μεγάλο ποσοστό εξ αυτών διαθέτουν ακίνητες ιδιοκτησίες.

Πρόσθεσε πως η Χλώρακα διαθέτει επίσης 5.500 υποστατικά, 300 επιχειρήσεις και 3.200 ιδιόκτητα μόνιμης κατοικίας κατοικίες εκ των οποίων τα 2000 είναι ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και κατοικίες μόνιμης και μη μόνιμης διαμονής.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυξημένη, Χλώρακα, Γερμανούς,afximeni, chloraka, germanous