Αυτοκτόνησε στο Παρίσι η Λυών (vid)

Η Λυών έβαλε πολύ δύσκολα στην Παρί, αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 2-0 με δύο αυτογκόλ (75', 86').

Η Λυών στάθηκε πολύ καλά στο «Παρκ Ντε Πρενς» και λύγισε στο τέλος, κάνοντας η ίδια χαρακίρι. Οι λιονέ κατάφεραν να κρατήσουν τη μαγική επίθεση της Παρί μακριά από την εστία τους στο πρώτο μέρος, είχαν τον κίπερ Λόπες σε μεγάλη μέρα και ήταν εκείνοι που πλησίασαν πρώτοι στο γκολ στην επανάληψη.

Στο 68’ ο Ντομπελέ, που έκανε το ντεμπούτο του, έπιασε τον κεραυνό εκτός περιοχής και

τράνταξε το δοκάρι του Αρεολά, για να μείνει το 0-0, ενώ στην εξέλιξη της φάσης από το κόρνερ ο Μαρσέλο έφτασε κοντά στο 0-1, για να δει τον Αρεολά να σώζει. Οι Παριζιάνοι ανέβασαν την πίεσή τους στη συνέχεια και έφτασαν στο γκολ στο 75’. Ο Λο Σέλσο έκανε ατομική ενέργεια από τα αριστερά, ο Καβάνι πήγε να σκοράρει με τακουνάκι και η μπάλα, αφού βρήκε στον Μαρσέλο κατέληξε στα δίχτυα του Λόπες.

Οι παίκτες του Έμερι ανέβασαν ταχύτητα, κέρδισαν πέναλτι στο 79’, για το οποίο ξανά ο Νεϊμάρ διαφώνησε με τον Καβάνι για το ποιος πρέπει να το εκτελέσει, με τον Ουρουγουανό να βλέπει τον Λόπες να κάνει μεγάλη απόκρουση και με τη βοήθεια του δοκαριού του να κρατάει το 1-0 και την Λυών στο ματς. Ο ρυθμός ήταν φρενήρης, οι φιλοξενούμενοι τα έδωσαν όλα για την ισοφάριση, αλλά τα πάντα τελείωσαν στο 86’, όταν ο Μπαπέ βγήκε τετ α τετ, είδε τον Λόπες να σώζει, αλλά για κακή τύχη των λιονέ η μπάλα βρήκε στο Μορέλ και το δεύτερο αυτογκόλ ήταν γεγονός...

Keywords
Τυχαία Θέματα