ΑΕΛ: Σε διπλό ταμπλό και όπου βγει

Η ισοπαλία με αντίπαλο τον Ερμή έφερε απογοήτευση στο στρατόπεδο της ΑΕΛ που έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανέβει στην 6η θέση και να αποκτήσει το πλεονέκτημα απέναντι στους φτεροπόδαρους για την κατάκτηση της έκτης θέσης.

Ωστόσο η προσπάθεια της ΑΕΛ δεν σταματά εδώ καθώς βρίσκεται μόλις δυο βαθμούς πίσω από τον Ερμή και θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για το εισιτήριο της εξάδας. Στόχος είναι οι τρεις νίκες και να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες του

Ερμή έτσι ώστε να «κλέψει» στην τελική ευθεία την 6η θέση.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου από την μέρα που ήρθε στην ομάδα παρουσιάζει σε βελτιωμένη έκδοση της ΑΕΛ που κυνηγά σε κάθε παιχνίδι τη νίκη. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα παλέψουν μέχρι τέλους τις πιθανότητες στο πρωτάθλημα, ωστόσο πρώτιστος στόχος την δεδομένη στιγμή με τα δεδομένα που έχουν μπροστά τους, είναι ο θεσμός του κυπέλλου. Εκεί που έχουν και πάλι αντίπαλο τον Ερμή, αυτή την φορά για τους «8» του κυπέλλου με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση και βλέποντας στο βάθος τον τελικό…Να θυμίσουμε ότι για την ΑΕΛ επόμενος αντίπαλος στο πρωτάθλημα είναι η Αγία Νάπα, ενώ την Τέταρτη αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ερμή για τον πρώτο αγώνα του κυπέλλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα