Α.Αστυνομίας: Πρόοδος πρόληψης & πάταξης εγκλήματος σε Πάφο

Ικανοποίηση εξέφρασε ο Αρχηγός Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου στο πλαίσιο επίσκεψης στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου από τη μεγάλη πρόοδο που έχει παρατηρηθεί στον τομέα της πρόληψης αλλά και της πάταξης του σοβαρού εγκλήματος.

Ο κ. Χρυσοστόμου είπε πως κατά τη σημερινή επίσκεψη έγινε μια αξιολόγηση του έργου που έχει επιτευχθεί τον τελευταίο χρόνο.

Θα πρέπει να πω, είπε “ότι υπήρξε μια πολύ μεγάλη πρόοδος σε ό,τι αφορά τον τομέα της πρόληψης αλλά και πάταξης του σοβαρού εγκλήματος”, προσθέτοντας παράλληλα πως αυτή η μείωση σημειώθηκε “μέσα από αυτή την προσπάθεια

του σοβαρού εγκλήματος”.

Ανέφερε ακόμα πως υπήρξε και σημαντική αύξηση σε ό,τι αφορά το ποσοστό εξιχνίασης.

Σε σχέση με τα τροχαία ατυχήματα ο Αρχηγός της Αστυνομίας ανέφερε πως υπήρξε μια πολύ σημαντική πρόοδο σε ό,τι αφορά την οδική ασφάλεια καθότι – όπως είπε- είχαμε περίπου 50% μείωση στα θανατηφόρα και τα σοβαρά οδικά δυστυχήματα.

Επεσήμανε ακόμη πως η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου μέσα από την νέα της Διεύθυνση έχει θέσει το όραμα και τους στρατηγικούς στόχους οι οποίοι είναι εφάμιλλοι με τους στρατηγικούς στόχους που έχει θέσει το Αρχηγείο Αστυνομίας.

“Πρέπει να πω ότι έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος γιατί βρισκόμαστε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου προς τη σωστή κατεύθυνση”, κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα