Valio: Εμπλουτίζει την γκάμα της με νέο πεντανόστιμο βούτυρο

Μπορεί τα Valio να τα ξέρεις από την αγαπημένη γεύση ή γκάμα των τυριών τους… αλλά τώρα θα τα αγαπήσεις και για το βούτυρό τους! Πλέον η απολαυστική γκάμα της Valio εμπλουτίζεται με ένα ολοκαίνουριο προϊόν φυσικού βουτύρου υψηλής ποιότητας (αλατισμένο και ανάλατο) που θα ξεχωρίσει στο τραπέζι σας για την εξαιρετική νοστιμιά του!

Φτιαγμένο από το ανώτερο και αγνότερο φινλανδικό γάλα, με προέλευση που ξεκινά από το 1905 στις δυτικές πεδιάδες της Φινλανδίας, το βούτυρο της Valio είναι αποτέλεσμα μιας μοναδικής παραδοσιακής συνταγής που «κρατάει»

για 4 γενιές και χαρίζει διαχρονικά στους καταναλωτές την απαλή κρεμώδη γεύση του αυθεντικού βουτύρου! Διασφαλισμένο από τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ελέγχου και ποιότητας, αποτελεί το «γευστικό μυστικό» για πολλούς Γάλλους Σεφ που το επιλέγουν για την απαλή υφή, την ξεχωριστή αγνότητα και την πλούσια γεύση του.

Η παραγωγή του ξεκινά από το γάλα που συλλέγεται από τους αγρότες κάθε δύο μέρες. Η κρέμα διαχωρίζεται, ακολουθεί διαδικασία παστερίωσης, ωριμάζει στον χρόνο που χρειάζεται και στο τέλος ψύχεται για επτά περίπου μέρες προκειμένου να αποδώσει την υφή και γεύση που απαιτείται. Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, το προϊόν παρακολουθείται ως προς την υφή, τα επίπεδα υγρασίας και αξιολογείται αισθητικά ώστε να διασφαλιστεί η «τελειότητα» του.

Αναμφίβολα το νέο αυτό προϊόν έρχεται για να προσθέσει αξία και να ανεβάσει το επίπεδο στην αγορά του βουτύρου, ικανοποιώντας όλες τις μαγειρικές ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών, προσφέροντάς τους μια αληθινά ποιοτική εμπειρία κάθε φορά, στην πιο προσιτή τιμή.

Η Valio, η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία της Φινλανδίας, έχει ως πυρήνα της τον υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής. Mε πρώτη ύλη το ανώτερο κι αγνότερο γάλα στην Ευρώπη, προσφέρει καθημερινά ποιότητα και γεύση στη ζωή μας, ενώ φροντίζει πάντα να διασφαλίζει την ποιότητα, τη φρεσκάδα και την εκλεκτή γεύση των προϊόντων της με τα πιο αυστηρά πρότυπα ασφαλείας τροφίμων.

Αποκλειστικός διανομέας και αντιπρόσωπος των προϊόντων Valio στην Κύπρο είναι η εταιρεία IPH, Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd, www.iph.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα