To Mall of Cyprus και το Mall of Engomi σε προσκαλούν σε ένα Career Expo!

Σε αυτό το Career Expo, οι επισκέπτες, εκτός από shopping και ψυχαγωγία, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ειδικούς πίσω από τα αγαπημένα τους καταστήματα και εστιατόρια του Mall of Cyprus &Mall of Engomi και να διεκδικήσουν μια θέση στην ομάδα τους!

Στις 10 &11 Σεπτεμβρίου στο Mall of Cyprus,

από τις 15:00 - 19:00, οι ανάλογες ομάδες θα μοιραστούν τα πάντα για τις επαγγελματικές ευκαιρίες που προσφέρει η επιχείρηση τους. Συμμετέχοντες θα είναι:

Aldo: Ένα παγκοσμίου φήμης μοδάτο κατάστημα υποδημάτων, για κάθε γούστο και προσωπικότητα. Το ήθος, η αγάπη, ο σεβασμός και η αυθεντικότητα είναι οι βασικές αξίες του brand και υπόσχονται μια δυναμική καριέρα με επίκεντρο τη διαφορετικότητα και τις ίσες ευκαιρίες.

Cablenet: Ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο που παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις internet, τηλεφωνίας και τηλεοπτικής ψυχαγωγίας. Το μοναδικό τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο οφείλεται στην εισαγωγή πρωτοποριακών εφαρμογών σύγχρονης τεχνολογίας στην κυπριακή αγορά και κυρίως στο εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της!

Cosmos Sport: H Cosmos Sport, μέλος της JD Sports Fashion Plc, ιδρύθηκε το 1982 και σήμερα αριθμεί 68 φυσικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Η ομάδα της από ταλαντούχους ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό, τη μόδα και έχουν πάθος να καινοτομούν μεγαλώνει συνεχώς!

Dpam: Η DPAM, δίνοντας έμφαση στη συνεργατικότητα και στο ομαδικό πνεύμα, αναζητά άτομα με αξίες που ταιριάζουν στη φιλοσοφία του brand, θέτουν υψηλούς επαγγελματικούς στόχους και θέλουν πάντα να μαθαίνουν και να εξελίσσονται!

Epic: Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο, η Epic βάζει προτεραιότητα στην ικανότητα, την καινοτομία και ευελιξία στο υπερσύγχρονο δίκτυό της και προσφέρει μια ανθρωποκεντρική και δυναμική εργασιακή κουλτούρα για την ομάδα της!

Ermes: Η Ermes Department Stores Plc είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός λιανικού εμπορίου στην Κύπρο και μέλος του Ομίλου CTC. Κάθε μέλος της δυναμικής της ομάδας απολαμβάνει ένα πλούσιο πακέτο ωφελημάτων και πολλές ευκαιρίες εκπαίδευσης και ανάπτυξης σε ένα εργασιακό περιβάλλον με σεβασμό και ίσες ευκαιρίες.

Mallouppas &Papacostas: Ο όμιλος Μαλλούππας &Παπακώστας είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον κλάδο του λιανικού εμπορίου για περισσότερα από 20 χρόνια, εκπροσωπώντας γνωστές μάρκες μόδας, όπως Straparius, Mango, Tezenis και Kipling και πάντα ψάχνει δυναμικούς επαγγελματίες που είναι ανοιχτοί σε νέες ευκαιρίες σε ένα ευχάριστο και δυναμικό περιβάλλον εργασίας.

McDonald’s™ Cyprus: Το πρώτο εστιατόριο McDonald’s άνοιξε τον Ιούνιο του 1997, στις Φοινικούδες της Λάρνακας ενώ σήμερα λειτουργούν 22 εστιατόρια σε όλο το νησί. Η McDonald’s υποστηρίζει πάντα τους ανθρώπους της μεγάλης της ομάδας, μέσω ηθικών και δίκαιων πρακτικών και επενδύει στην προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη.

PHC: Η PHC Franchised Restaurants Public Ltd εκπροσωπώντας παγκόσμιας εμβέλειας brands σε Κύπρο και Ελλάδα, αλλά και τοπικά εστιατόρια έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως ο μεγαλύτερος όμιλος εστίασης στην Κύπρο. Με εμπειρία 30 χρόνων, μετράει σήμερα 110+ μονάδες εστιατορίων και καφεστιατορίων και αναζητά συνεχώς νέα άτομα για τη μεγάλη ομάδα προσωπικού της!

SARKK: Με μια νεανική ομάδα 600+ ταλαντούχων ανθρώπων με πάθος για την καινοτομία και αγάπη για τη μόδα, η SARKK προάγει ένα φιλικό και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον που μπορεί ο καθένας να είναι ο εαυτός του, ενώ τοποθετεί πάντα τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση, εξασφαλίζοντας την ισότητα και τη διαφάνεια σε όλες τις διαδικασίες!

Starbucks: Η ιστορία της εταιρείας ξεκίνησε το 1971 και σήμερα η ομάδα της έχει το προνόμιο να συνδέεται με εκατομμύρια πελάτες καθημερινά σε περισσότερες από 80 αγορές. Τα Starbucks ήρθαν στην Κύπρο το 2003 και σήμερα λειτουργούν 16 καταστήματα Starbucks  σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Πρωταρά.

Superhome center: Ιδρύθηκε το 1999 και δραστηριοποιείται στον τομέα του Λιανικού Εμπορίου. Σήμερα, διαθέτει πλέον 6 πολυκαταστήματα που αποτελούν τη μεγαλύτερη αλυσίδα DIY στην Κύπρο. Με μια ομάδα με πάνω από 380 άτομα προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πακέτο ωφελημάτων, συνεχή εκπαίδευση και επαγγελματική εμπειρία σε ένα δυναμικό, ευχάριστο και συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον εργασίας!

TGI Fridays: Μια παγκόσμια εταιρεία με ιστορία 50 και πλέον χρόνων, με περισσότερα από 900 εστιατόρια σε 60 χώρες αναζητά άτομα γεμάτα ενέργεια, που ξέρουν πως να κάνουν την δουλειά διασκέδαση και να γίνουν μέλη μιας μεγάλης ομάδας!

Vassos Eliades Ltd: Ιδρύθηκε το 1933 και σήμερα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρείες στην Κύπρο. Ασχολείται με την εισαγωγή, πώληση και διανομή μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων σε όλα τα κανάλια εμπορίου της αγοράς. Επιπλέον, η Vassos Eliades Accessories, η θυγατρική εταιρεία του ομίλου, διαθέτει δίκτυο αποκλειστικών μπουτίκ σε όλη την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένου το Montblanc, Swarovski και VE Very Exclusive shops.

VLM Group: Ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους Λιανικού Εμπορίου στην Κύπρο και ο πρώτος Fashion Retailer στην Κύπρο που πιστοποιήθηκε με τον τίτλο Great Place to Work, έχει μία μεγάλη ομάδα με περισσότερα από 400 άτομα και διαθέτει περισσότερα από 30 καταστήματα στην Κύπρο. Διαχρονικά, ο Όμιλος επενδύει στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων του!

Zorbas: Ο Όμιλος ΖΟΡΠΑΣ άρχισε να δραστηριοποιείται το 1975 στην Αθηένου της επαρχίας Λάρνακας, ως ένας μικρός οικογενειακός φούρνος. Σήμερα, 47 χρόνια μετά, έχοντας αναδειχθεί ως ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους του τόπου, αποτελείται από μία άρτια καταρτισμένη ομάδα ανθρώπων πέραν των 3,400 μελών, τα οποία εργάζονται με όρεξη και μεράκι σε ένα υγιές και φιλικό εργασιακό περιβάλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mall, Cyprus,Engomi, Career Expo