Survivor 2: Aπόψε στις οθόνες μας - Όλες οι λεπτομέρειες

Λίγα μόλις λεπτά μας χωρίζουν από τη μεγάλη πρεμιέρα του πιο δύσκολου, ανατρεπτικού και εντυπωσιακού παιχνιδιού επιβίωσης που έχουμε δει στις οθόνες μας. Το Ελληνικό Survivor 2, 2018 επιστρέφει στην τηλεόραση του SIGMA και είναι έτοιμο να μας κρατήσει καθηλωμένους στον καναπέ μας, μπροστά από την μικρή οθόνη.

Το Survivor επιστρέφει και φέρνει ήδη μαζί του, δημιουργίες εμπνευσμένες από το ανατρεπτικό παιχνίδι επιβίωσης.

Στο ζαχαροπλαστείο Σαν

Ρέμο, ο Αρέστης και ο Παναγιώτης, ρίχθηκαν ήδη στο δικό τους στίβο μάχης και αφού πάλεψαν με την καρύδα και τη σοκολάτα, πήραν την πρώτη τους νίκη και το έπαθλο, της δημιουργίας τους, survivor coco-choco mania....

Το Survivor έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό το ανεπανάληπτο στυλ του διάσημου σεφ Νουσρέτ που μιμήθηκε με μεγάλη επιτυχία και ο παρουσιαστής του Σάκης Τανιμανίδης.

Τα Σαν Ρεμάκια λοιπόν αφού επιβίωσαν της μάχης που δόθηκε στο εργάστηριο τους, προχώρησαν στη διακόσμηση του survivor coco-choco mania, με τον πλέον γνωστό και ιδιαίτερο τρόπο. Έγινε κυριολεκτικά...της καρύδας.

Παρόλο που μαχητές και διάσημοι θα βιώσουν στο πετσί τους την πείνα, σε εμάς που θα παρακολουθούμε με αγωνία τις προσπάθειες τους στο στίβο μάχης, μας ανοίγει η όρεξη για όλων των ειδών τα εδέσματα. Πάντως προλαβαίνεται ακόμα προτού πάρετε τη θέση σας στο καναπέ για τη μεγάλη πρεμιέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα