Stoiximan: Θα περάσει το Fuego στον τελικό της Eurovision;

H Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, παίζει μπάλα παντού! Και στη διασκέδαση! Η Eurovision πλησιάζει, η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται κι εσείς μπορείτε να ποντάρετε από τώρα αν θα περάσει στον τελικό!

Ο πυρετός των προετοιμασιών κορυφώνεται, η Κύπρος πάει δυνατά με...

Fuego και η Stoiximan σας προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις και τις περισσότερες επιλογές και σ’ αυτόν τον κορυφαίο μουσικό διαγωνισμό!

Πού βρίσκεται η Κύπρος στα προγνωστικά; Πού βρίσκεται η Ελλάδα; Ποια είναι το φαβορί; Ποντάρετε στην Stoiximan και στη Eurovision!

Ο πρώτος στόχος για την Κύπρο, αλλά και για την Ελλάδα είναι η πρόκριση στον τελικό της 12ης Μαΐου. Κι αν η Ελλάδα βρίσκεται σταθερά σε καλή θέση για να προκριθεί, η μάχη της Κύπρου είναι πιο περίπλοκη.

Η απόδοση της Κύπρου στον πρώτο ημιτελικό, λοιπόν, είναι 50.00, τη στιγμή που η Ελλάδα έχει απόδοση 12.50 και είναι το πέμπτο φαβορί για την πρόκριση από αυτό τον ημιτελικό (υπάρχει και δεύτερος ημιτελικός). Πιο εξειδικευμένα τώρα, η πρόκριση της Κύπρου έχει απόδοση 130 και ο αποκλεισμός της 3.30. Αντίστοιχα, η πρόκριση της Ελλάδας δίνει 1.15, ενώ ο αποκλεισμός της 5.00.

Μπείτε σ’ αυτό εδώ το link που ποντάρετε από τώρα στην Φουρέιρα ή όπου εσείς πιστεύετε για να έχετε το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος.

Αν θέλετε να ποντάρετε από τώρα και για τον τελικό, η Stoiximan σας προσφέρει και εδώ τις καλύτερες αποδόσεις. Το Ισραήλ θεωρείται το μεγάλο φαβορί και το βρίσκετε σε απόδοση 2.75. Ακολουθεί η Βουλγαρία με 6.50, η Τσεχία με 7.00, η Αυστραλία με 8.00 και η Εσθονία με 11.00. Η Ελλάδα είναι στη 10η θέση με απόδοση 30.00 και η Κύπρος στην 16η με απόδοση 65.00!

Keywords
Τυχαία Θέματα