San Andreas: Επικίνδυνο ρήγμα στα κανάλια Novacinema!

Η δεύτερη συνεργασία του Ντουέιν Τζόνσον με τον σκηνοθέτη Μπραντ Πέιτον – μετά το «Journey 2: The Mysterious Island» - στο καταιγιστικό θρίλερ δράσης «San Andreas: Επικίνδυνο ρήγμα» είναι γεγονός και κάνει πρεμιέρα σε Ά τηλεοπτική προβολή την Κυριακή 17 Απριλίου, στις 22:00, στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD.

Σε αυτή την εκπληκτική περιπέτεια, η ιστορία ξεδιπλώνεται με επίκεντρο την ενεργοποίηση

του ρήγματος του San Andreas που είχε ως συνέπεια έναν τρομερό σεισμό. Παρόλο που χρησιμοποιήθηκαν αρκετά ψηφιακά εφέ, ένα μεγάλο κομμάτι της δράσης γυρίστηκε κανονικά, προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερος ρεαλισμός. Οι τοποθεσίες που έγιναν τα γυρίσματα είναι το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο, καθώς και η Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας.

Μετά την ενεργοποίηση του διαβόητου ρήγματος του San Andreas και τον τρομερό σεισμό 9 ρίχτερ που προκάλεσε, ένας πιλότος διασωστικού ελικοπτέρου (Ντουέιν Τζόνσον) μαζί με την εν διαστάσει σύζυγό του (Κάρλα Γκουτζίνο) θα μεταβούν από το Λος Άντζελες στο Σαν Φρανσίσκο για να σώσουν την μοναχοκόρη τους (Αλεξάντρα Νταντάριο).

Η ταινία, μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη και στην υπηρεσία Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova Cyprus να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα