Premier League: Με Στουάνι η πρώτη νίκη της Μίντλεσμπρο

Η Μίντλεσμπρο πήρε την πρώτη της νίκη στην Premier League επικρατώντας με 2-1 της Σάντερλαντ στο "Stadium of Light" χάρη σε δύο γκολ του Κριστιάν Στουάνι. Χωρίς βαθμό η ομάδα του Μόγιες.

Χάρη σε δύο γκολ του 29χρονου Ουρουγουανού επιθετικού της, Κριστιάν Στουάνι, η Μίντλεσμπρο πήρε τη νίκη επί

της Σάντερλαντ με 2-0 στο "Stadium of Light", αφήνοντας τις "μαύρες γάτες" χωρίς βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές στην Premier League.

Η "Μπόρο" άνοιξε το σκορ μόλις 13 λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης με τον Στουάνι, με τον ίδιο παίκτη να διπλασιάζει τόσο τα προσωπικά του τέρματα όσο κι αυτά της ομάδας στο 45ο.

Η Σάντερλαντ μείωσε στο 71ο λεπτό με τον Φαν Άανχολτ, ωστόσο τίποτα περισσότερο με τον Ντέιβιντ Μόγιες να βλέπει την ομάδα του να μην έχει βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές στην Premier League. Στον πάγκο έμεινε ο Έλληνας γκολκίπερ, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μανόνε, Λοβ, Τζιλομποτζί, ΜακΝερ (46' Λενς), Φαν Άανχολτ, Ρόντγουελ, Ο'Σι (37' Πίενααρ), Γουότμορ (81' Ασόρο), Γκουτς, Γιανουζάι, Ντεφόου

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ: Γκούζαν, Ενσούε (83' Αγιάλα), Μπαραγάν, Γκίμπσον, Φρεντ, Κλέιτον, Φόρσο, Στουάνι, Ντάουνινγκ, Γκαστόν Ραμίρες (59' Αντόμα), Άλβαρο Νεγρέδο (90'+1' Νάγκεντ)

Keywords
Τυχαία Θέματα