PPD Romania: 10 Χρόνια επιχειρηματικής ανάπτυξης στην αγορά

Η PPD Romania, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία διανομής εισαγόμενων αλκοολούχων ποτών.

Η PPD Romania, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης και βασικός συνεργάτης των μεγαλύτερων εταιρειών ποτών παγκοσμίως, όπως η Diageo, Gruppo Campari, San Pellegrino και Jose Cuervo, γιορτάζει τα 10 χρόνια παρουσίας της στην τοπική

αγορά. Υλοποιώντας ένα σημαντικό πρόγραμμα επενδύσεων ύψους πέραν των 10 εκατομμυρίων ευρώ στα επόμενα χρόνια, η εταιρεία στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών και των ανθρώπων της. Έχοντας δεκαπλασιάσει τον όγκο πωλήσεων της την τελευταία δεκαετία, η PPD Romania κατόρθωσε να αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη εταιρεία διανομής premium ποτών στη Ρουμανία. Για το 2017, η PPD Romania υπολογίζει σε ένα κύκλο εργασιών γύρω στα 50 εκατομμύρια ευρώ, πετυχαίνοντας αύξηση πέραν του 20% σε σύγκριση με τα αποτελέσματα της περσινής χρονιάς.

Κατά τη διάρκεια μιας λαμπρής τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Μουσείο Τέχνης του Βουκουρεστίου, ο κύριος Αλέξης Φωτιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς (PPD) δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την PPD Romania, όχι μόνο για την εντυπωσιακή και σταθερά κερδοφόρα ανάπτυξη της, αλλά κυρίως επειδή έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην επέκταση μας στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Έχουμε μια πολύ δυνατή τοπική ομάδα, η οποία λειτουργεί με βάση τις διαχρονικές αρχές και αξίες μας και προβάλλει μια πολύ θετική εικόνα για τον Όμιλο μας στην τοπική κοινωνία. Είμαστε περήφανοι για τα αποτελέσματα των πρώτων 10 χρόνων και επιβεβαιώνουμε τα φιλόδοξα μακροχρόνια σχέδια ανάπτυξης μας».

Η εταιρεία διατηρεί ιδιόκτητο κτίριο όπου στεγάζονται τα κεντρικά της γραφεία στο κέντρο του Βουκουρεστίου και βρίσκεται στη διαδικασία ανέγερσης ενός υπερσύγχρονου ιδιόκτητου κέντρου διανομής έκτασης 17.000 τ.μ., το οποίο επίσης θα είναι στο Βουκουρέστι.

Ο κύριος Νικήτας Ασπιώτης, Γενικός Διευθυντής της PPD Romania, πρόσθεσε: «η PPD Romania έχει λειτουργήσει με ένα πολύ στοχευμένο προγραμματισμό και έχει κατορθώσει να κατακτήσει την πρώτη θέση στην αγορά. Οι Ρουμάνοι καταναλωτές εκτιμούν ιδιαίτερα τα ηγετικά προϊόντα της εταιρείας όπως J&B, Johnnie Walker, Aperol, Campari, San Pellegrino, Jose Cuervo και πολλά άλλα. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον και θα συνεχίσουμε να ηγούμαστε της αγοράς ενισχύοντας τις επενδύσεις μας σε ανάπτυξη ταλέντων, χρήση τεχνολογίας αιχμής και περαιτέρω ανάπτυξη των μαρκών μας, τοποθετώντας την εταιρεία σε σωστή στρατηγική θέση ώστε να κερδίζει σε μια πολύ ανταγωνιστική και συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά. Γιορτάζοντας τα 10 μας χρόνια, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες που μας έχουν εμπιστευθεί τις μάρκες τους και μας έχουν επιλέξει ως τον αποκλειστικό συνεργάτη τους. Προσδοκούμε σε ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη στα επόμενα 10 χρόνια».

PPD Romania

Η PPD Romania εργοδοτεί σήμερα 80 άτομα και αναγνωρίζοντας ότι οι άνθρωποι της είναι ο πιο πολύτιμος μοχλός ανάπτυξης, επενδύει συστηματικά στην εκπαίδευση και κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της μέσω της PPD Academy. Η PPD Romania κατέχει ηγετική θέση στη διανομή premium ποτών στην τοπική αγορά. Σε συνεργασία με τις εταιρείες Diageo, Gruppo Campari, Jose Cuervo, San Pellegrino και άλλους στρατηγικούς συνεργάτες, η εταιρεία διαθέτει την πιο ευρεία γκάμα premium ποτών. Αυτά συμπεριλαμβάνουν μάρκες όπως Johnnie Walker, J&B, Smirnoff, Captain Morgan, Sheridans, Jose Cuervo, Campari, Aperol, Acqua Panna, San Pellegrino, καθώς και τις δικές της μάρκες όπως Tazovsky Vodka και Grande Vento Prosecco. Διανέμει τα προϊόντα της σε όλες τις αλυσίδες υπεραγορών της Ρουμανίας και σε επιπλέον 15.000 σημεία πώλησης HORECA. H PPD Romania είναι μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, ενός διεθνούς οργανισμού που ιδρύθηκε στην Κύπρο πριν 75 χρόνια.

Όμιλος Φώτος Φωτιάδης

Με κύκλο εργασιών που φθάνει τα 340 εκατομμύρια και 1100 επαγγελματίες, ο Όμιλος κατέχει ηγετική́ θέση στην παραγωγή και εμφιάλωση ποτών, στην εμπορία ποτών και άλλων προϊόντων, στην ανάπτυξη γης και στον ασφαλιστικό κλάδο, ενώ δραστηριοποιείται με επιτυχία σε Κύπρο, Ελλάδα, Ρουμανία, Κροατία και Σλοβενία. Ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης έχει συνάψει ένα ευρύ δίκτυο απαιτητικών διεθνών συνεργασιών και αναγνωρίζεται ως ένας από τους πιο σημαντικούς και αξιόπιστους συνεργάτες εταιρειών - κολοσσών παγκόσμιας φήμης, όπως Carlsberg, Diageo, Jose Cuervo, Danone, Gruppo Campari, Moet Hennessy, Osotspa, Lanson, British American Tobacco και πολλές άλλες.

Περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες: https://photiadesgroup.com/distributors/ και http://www.ppd.com.ro/

Keywords
Τυχαία Θέματα