Neocleous Tower: Οι εργασίες εξελίσσονται βάσει χρονοδιαγράμματος

Η αξιοσημείωτη πρόοδος των εργασιών στο μελλοντικό εμπορικό ορόσημο της Λεμεσού το ωθεί πάνω από τον ορίζοντα της πόλης.

Το Neocleous Tower προσκαλεί εταιρείες υψηλών προδιαγραφών να ανακαλύψουν το μέλλον του χώρου εργασίας, μέσα από ένα μοντέρνο, περιβαλλοντικά βιώσιμο και υψηλής ποιότητας κτίριο στην καρδιά  της Λεμεσού.  Επαναπροσδιορίζοντας τη μορφή του υφιστάμενου εργασιακού τρόπου ζωής και θέτοντας ένα νέο πρότυπο για τα κτίρια γραφείων στην Κύπρο, το Neocleous Tower προσφέρει ένα τεχνολογικά καινοτόμο και ανθρωποκεντρικά

σκεπτόμενο εργασιακό περιβάλλον το οποίο σκοπό έχει να προάγει την αριστεία, τη συνεργασία και την ευεξία όσων θα στεγαστούν κάτω από αυτό.

Το Neocleous Tower, ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα στην Λεμεσό, με συνολική επιφάνεια 12.600τμ ενιαίου χώρου γραφείων, με μέσο όρο 285τμ ανά γραφείο και άμεση πρόσβαση σε εκτεταμένους κοινόχρηστους χώρους, προσφέρει πέραν των γραφειακών εγκαταστάσεων,  έναν ευφάνταστο χώρο υποδοχής με υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας, υπερσύγχρονες αίθουσες συσκέψεων, ένα πλήρως εξοπλισμένο σύγχρονο γυμναστήριο στον 18ον όροφο με πολυτελή αποδυτήρια, σάουνα και ατμόλουτρο, καθώς και υπαίθριους πράσινους κοινόχρηστους χώρους. Όλες οι ανέσεις, αναντίλεκτα, καθιστούν το κτίριο ένα από τα πιο δελεαστικά σύγχρονα κτίρια γραφείων της Κυπριακής αγοράς.

Σε μια στρατηγική τοποθεσία στην καρδιά του επιχειρηματικού κέντρου της Λεμεσού, το Neocleous Tower, πέραν μιας ιδανικής έδρας που ενισχύει την εταιρική φήμη, προσφέρει παράλληλα εύκολη πρόσβαση σε μια σειρά υπηρεσιών και ανέσεων στην πόλη. Η φανταστική θέα προς τη θάλασσα από όλες τις γωνιές ενεργοποιεί την παραγωγικότητα και την δημιουργική σκέψη συμβάλλοντας στην επιχειρηματική επιτυχία.   Το κτίριο που αποτελεί ορόσημο για την Κύπρο, είναι επίσης πλήρως ενσωματωμένο με έξυπνες τεχνολογίες και παρέχει μοναδικές υπηρεσίες και χαρακτηριστικά, όπως προσοντούχο προσωπικό στο τμήμα υποδοχής, με συνεχές ωράριο, ψηλά πρότυπα ασφάλειας, προσεγμένη ακουστική και αποκλειστικές ανέσεις για τους εργαζομένους.

Ακόμη δίνοντας έμφαση στην ισορροπία και στην ολιστική ευημερία, το Neocleous Tower δημιουργεί ένα υγιές και υποστηρικτικό προς καινοτόμες πρακτικές περιβάλλον.  Περιλαμβάνει τεχνολογίες αιχμής, τις καλύτερες στην κατηγορία πρακτικές πράσινων κτιρίων, εκτεταμένα εργαλεία διαχείρισης πράσινων έργων και απόδοσης που ενισχύουν την  αποδοτικότητα και τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος.  Ως αποτέλεσμα, το Neocleous Tower φιλοδοξεί να γίνει το πρώτο εμπορικό κτίριο στην Κύπρο που θα λάβει πιστοποίηση LEED (Leadership in Energy and Environmental Design).

Η ανέγερση του Neocleous Tower προχωρά αδιάλειπτα σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, καλύπτοντας όλες τις προβλεπόμενες εκτιμήσεις ολοκλήρωσής του. Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί τα θεμέλια και η πλάκα του κτιρίου, οι περιμετρικοί τοίχοι αντιστήριξης, τα τρία υπόγεια επίπεδα, καθώς και οι χώροι στάθμευσής του. Σε εξέλιξη βρίσκεται, επίσης, η δομική κατασκευή του ισογείου, του ημιώροφου και του πρώτου ορόφου, η οποία περιλαμβάνει την ολοκλήρωση του σκελετού με οπλισμένο σκυρόδεμα, καθώς και την υποδομή για τα μεταλλικά στοιχεία του κτιρίου, τα οποία έχουν τοποθετηθεί από τα τρία επίπεδα του υπογείου μέχρι και τον τέταρτο όροφο. Σε εξέλιξη βρίσκονται επίσης οι εργασίες τοιχοποιίας στα τρία επίπεδα του υπογείου με τις μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές υποδομές να τοποθετούνται παράλληλα.

Της ανέγερσης του κτιρίου ηγείται η κατασκευαστική εταιρεία ZEMCO CONSTRUCTIONS LTD, η οποία φημίζεται για την ποιότητα και την αξιοπιστία της και τον εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του επιμελήθηκε  το αρχιτεκτονικό γραφείο George Stamatiou Architects LLC, το οποίο ανέπτυξε με επιμέλεια μια ολοκληρωμένη στρατηγική σχεδιασμού, συνδυάζοντας την αρχιτεκτονική και τη διαμόρφωση τοπίου με τα ανώτερα υλικά, μέσω των τελευταίων κατασκευαστικών καινοτομιών.

Την συνολική  πρόοδο του κτιρίου  επιμελείται μια διακεκριμένη ομάδα συμβούλων η οποία αποτελείται από τους διακοσμητές των εσωτερικών χώρων του έργου, την εταιρεία Side to Side, τους συμβούλους LEED του έργου Ambiens ESG, τους υπεύθυνους του έργου P.J. Karayiannis Civil Engineers LLC, τους concepts architects του έργου ATKINS καθώς και τους μηχανικούς του έργου, A.S.D Hyperstatic Engineering Design σε συνεργασία με τη βρετανική πολυεθνική εταιρεία ARUP.

Το Neocleous Tower αποτελεί ένα σύμβολο καινοτομίας, προόδου και αριστείας, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.  Με την εμβληματική παρουσία του, προμηνύει μια νέα εποχή προσφοράς υπηρεσιών και ανέσεων προστιθέμενης αξίας στους μισθωτές του.

Εξασφαλίστε τη θέση σας, αμέσως, στο έξυπνο, πράσινο κτίριο γραφείων του μέλλοντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα