Nεϊμάρ σε δημοσιογράφο: "Eίσαι ηλίθιος"

Ο Νεϊμάρ απάντησε με φραστική... επίθεση σε Ισπανό δημοσιογράφο που ισχυρίστηκε ότι ο παίκτης ήταν το βράδυ της Πέμπτης στη Μαδρίτη.

Δημοσιογράφος ραδιοφωνικού σταθμού μετέδωσε ότι το βράδυ της Πέμπτης 28/1 ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα βρισκόταν στη Μαδρίτη «φουντώνοντας» τα σενάρια που θέλουν τον παίκτη να έχει έρθει σε επαφή με ανθρώπους της Ρεάλ με σκοπό τη μεταγραφή του.

Αρχικά, ο Νεϊμάρ απάντησε μέσω των Καταλανών ότι το ρεπορτάζ δεν ισχύει και ο ίδιος χθες βράδυ είχε πάει σινεμά στη Βαρκελώνη παρέα με φίλους. Καθώς, όμως, ο δημοσιογράφος επέμεινε για το

ρεπορτάζ του, ο παίκτης της Μπαρτσελόνα του έστειλε ένα... μηνυματάκι, όπως έγραψε χαρακτηριστικά, μέσω του λογαριασμού του στο snapchat.

«Αυτό είναι ένα μηνυματάκι για τον δημοσιογράφο που λέει σκ@@ά. Είπες ότι το βράδυ της Πέμπτης ήμουν στη Μαδρίτη. Άρχισε να λες αλήθειες, είσαι ηλίθιος» ήταν τα λόγια του Νεϊμάρ, για τον οποίο γίνεται μεγάλος ντόρος τις τελευταίες εβδομάδες καθώς και ο ίδιος από τη μια δηλώνει ευτυχισμένος στη Μπαρτσελόνα και από την άλλη αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα...

Keywords
Τυχαία Θέματα