Native mobile: H Κυπριακή εταιρεία που αποκτήθηκε για $20 εκ

Aπό την εταιρεία ​ADTECH Glispa Global Group αποκτήθηκε η Native mobile advertising startup Avocarrot η οποία αποτελείται από Κύπριους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα techcrunch, οι όροι της συμφωνίας παραμένουν απόρρητοι, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι η τιμή που αποκτήθηκε από την ​ADTECH κυμαίνεται στα $ 20 εκατομμύρια.

Η

εταιρεία Avocarrot, εδρεύει στο Λονδίνο και στοχεύει στο να βοηθήσει πτυχιούχους έτσι ώστε να γίνουν επιτυχημένοι επιχειρηματίες, πριν αρχίσουν να επενδύουν.

Η πλατφόρμα, Avocarrot προσφέρει έμπρακτη λύση για το πώς να έχεις έσοδα από εφαρμογές σε κινητά μέσω της διαφήμισης με ονομασία "Ντόπια διαφήμιση"(Νative adv).«Είναι πολύ παρόμοιο με αυτό που κάνει το Facebook, το Twitter και Pinterest για τις δικές τους εφαρμογές (που δείχνει διαφημίσεις που ταιριάζουν με το σχεδιασμό των πλατφορμών τους), αλλά παρέχουμε αυτές τις λειτουργίες για όλες τις άλλες εφαρμογές που δε διαθέτουν τους πόρους του Facebook», εξηγεί ο συνιδρυτής της ​Avocarrot Κόννο Χρήστου.

Σημειώνεται ότι, η Avocarrot απαρτίζεται από τους Κόννο Χρήστου, Γιώργο Μακκούλη, Γιώργο Ηρακλέους, και Παναγιώτη Παπαγεωργίου ενώ από τον Απρίλη του 2017 θα ενταχθούν ακόμη 14 μέλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα