Mark Stevenson, για ένα καλύτερο νέο κόσμο

Ο Mark Stevenson είναι επιχειρηματίας, φουτουριστής και συγγραφέας.

Θεωρείται ένας από τους πιο σεβαστούς στοχαστές ανά το παγκόσμιο όσον αφορά στην τεχνολογία και την καινοτομία, συμβάλλοντας στην διαμόρφωση των νέων τάσεων και του τρόπου προσαρμογής σε αυτές. Το βιβλίο του «An Optimist’s Tour of the Future», έχει μεταφραστεί σε 10 γλώσσες και έχει περιγραφεί από το Wired ως «ένα πολύ συνεκτικό και διασκεδαστικό ταξίδι μέσα από τον κόσμο της τεχνολογίας του μέλλοντος».

Ο Mark έχει γράψει για τους Times,

την Wall Street Journal, την Guardian, το Intelligent Life, τους Irish Times , τον Irish Independent, την Daily Telegraph και το New Statesman.

Βασική δεξιότητα του είναι η ικανότητα να συλλαμβάνει και να μεταφέρει περίπλοκες ή αφηρημένες έννοιες και θέματα και να τα κάνει κατανοητά σε μη ειδικούς, χωρίς να υποτιμά το οποιοδήποτε θέμα.

Ασχολείται με την δημιουργικότητα, την ευτυχία, το μέλλον, την ενθάρρυνση της ανάληψης πρωτοβουλίας.

Ως ιδρυτής του πολιτιστικού οργανισμού αλλαγής wdtd.co.uk, περνά μεγάλο μέρος της ζωής του εργαζόμενος σε όλο τον κόσμο με οργανώσεις κάθε απόχρωσης, βοηθώντας τις να δουν τον ρόλο τους στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος, ή να πεθάνουν με χάρη, αν χρειαστεί. Οι πελάτες της εταιρείας είναι ένα ποικίλο μίγμα κυβερνητικών φορέων, ΜΚΟ, επιχειρήσεων και οργανισμών τεχνών.

Ο Chris Anderson Curator του TED αναφέρει για τον Μάρκ: "Εργαλεία του Mark είναι η περιέργεια, το ανοικτό πνεύμα, η σαφήνεια και η λογική".

Θα βρίσκεται μαζί μας στις 19/11 στο TEDxLimassol με θέμα "New World Order(s)", που γίνεται στο ΤΡΑΚΑΣΟΛ Cultural Centre στην Λεμεσό.

Keywords
Τυχαία Θέματα