Mανωλάς:"θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω για αυτή την υποδοχή"

Ο Κώστας Μανωλάς όντας παίκτης της Νάπολι μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας για την μεταγραφή του και αλλά και για τον τρόπο ζωής του.

"Οταν ήρθε σε επαφή μαζί η Νάπολι, ενημέρωσα αμέσως τους πάντες, είμαι πολύ ανοιχτός και δεν έχω τίποτα να κρύψω. Την απόφαση, πάντως, την πήρα εγώ. Η πρώτη μου επαφή με τους οπαδούς της Νάπολι ήταν συγκινητική, όταν μπήκα για πρώτη φορά στο γήπεδο για να προπονηθώ φώναξαν το όνομα μου. Τους ευχαριστώ και θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω για αυτή την υποδοχή".

Για το πώς ξεκίνησε το ποδόσφαιρο: "Γεννήθηκα στην Αθήνα,

αλλά είμαι από τη Νάξο. Είμαι υπερήφανος για την καταγωγή μου. Εμπνεύστηκα από τον θείο μου, τον Στέλιο Μανωλά. Ηταν ο καλύτερος αμυντικός στα 20 χρόνια καριέρας του στην ΑΕΚ. Ηταν κοντά μου και με βοήθησε να ωριμάσω ποδοσφαιρικά".

Για το πώς περνάει τον ελεύθερο χρόνο του:"Είμαι πάντα στο σπίτι με την σύζυγο και τα παιδιά μου. Δεν μου αρέσει πολύ να βγαίνω, στο σπίτι είμαστε καλά. 'Οταν έχω ελεύθερο χρόνο, προσπαθώ να ξεκουραστώ, ενώ μου αρέσει να βλέπω τηλεόραση με την οικογένεια μου. Ενα χόμπι; Μου αρέσει να παίζω πινγκ-πονγκ".

Keywords
Τυχαία Θέματα