MED7: Δείτε ζωντανά τη συνέντευξη Τύπου των ηγετών

Συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της Ευρωμεσογειακής Διάσκεψης MED7, παραχωρούν οι ηγέτες. 

Όπως αναφέρουν πηγές, στην Ευρωμεσογειακή Διάσκεψη MED7, τονίστηκε η ανάγκη η Ευρώπη να υιοθετήσει ολιστική προσέγγιση στο μεταναστευτικό.

"Ο Πρόεδρος θέτει στους ομολόγους του την ανάγκη για αποφασιστική στάση της ΕΕ η οποία θα επιφέρει κόστος, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως δεν είναι δυνατόν η Τουρκία να συνεχίσει να δρα ανενόχλητη στην περιοχή", αναφέρει σε tweet του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Κυριάκος Κούσιος. 

Κατά το τετ-α-τετ του πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν νωρίτερα σήμερα, υπήρξε απόλυτη συμφωνία και συμβατότητα στην κεντρική στρατηγική απέναντι στην Τουρκία, όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές.

«Σταματούν οι προκλήσεις και αρχίζουν οι συζητήσεις, διαφορετικά ανοίγει ο δρόμος για κυρώσεις», συμφώνησαν οι δυο ηγέτες, κάτι που όπως σημειώνουν οι ίδιες πήγες. 

MED 7

Monsieur le Président, cher Emmanuel, merci beaucoup ! Προ της όποιας άλλης αναφοράς, επιθυμώ να σας ευχαριστήσω για τη θερμή φιλοξενία που μας έχετε επιφυλάξει και την άψογη προετοιμασία και οργάνωση της Συνόδου.

Posted by Νίκος Αναστασιάδης (Nicos Anastasiades) on Thursday, 10 September 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα