Τζιωνής: 'Τα πάντα κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος'' (video)

Πιο κάτω τα κύρια σημεία από τον απολογισμό του Προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντώνη Τζιωνή, στη σημερινή Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση του Συλλόγου:

Ανάληψη ευθύνης:

"Είναι αλήθεια πως αυτή τη μέρα, τη φανταζόμουν αλλιώς. Με αγνές και ειλικρινείς προθέσεις, θέλαμε να κάνουμε ξανά τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ περήφανο, με τα συνθήματά του να δονούν ξανά τα γήπεδα όλης της Κύπρου. Θέλαμε να επαναφέρουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ σε πρωταγωνιστική πορεία,

θέτοντας τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Αδιαμφισβήτητα, σε μια ομάδα όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ, με την ιστορία και το εκτόπισμά της, τα πάντα κρίνονται από το Ποδοσφαιρικό Τμήμα. Από τα αποτελέσματα και τον βαθμολογικό πίνακα. Η αγωνιστική παρουσία επισκιάζει τα πάντα, κάτι απόλυτα φυσιολογικό και κατανοητό. Σε αυτό το πλαίσιο, αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη, τόσο ως σώμα, όσο και ως Πρόεδρος εγώ ο ίδιος. Και το υπογραμμίζω αυτό, θέλω να είμαι ξεκάθαρος απέναντί σας. Η εξέλιξη αυτή μπορεί να εδράζεται σε μια σειρά από λόγους. Αφενός τα δικά μας λάθη, αφετέρου αρκετές κακές συγκυρίες ή ατυχίες.

Από τη μιζέρια και την ισοπέδωση, στην αισιοδοξία για διάκριση

"Μετά από μια κακή ποδοσφαιρική χρονιά, προσπαθήσαμε να αντιστρέψουμε το τοξικό κλίμα που επικρατούσε. Προχωρήσαμε με την πρόσληψη του Πάμπου Χριστοδούλου και του τεχνικού του επιτελείου, το οποίο τύγχανε ευρείας αποδοχής και αναγνώρισης ανάμεσα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αυτό, σε συνδυασμό με μια σειρά άλλων ενεργειών, όπως οι ανοικτές συγκεντρώσεις σε όλη την Κύπρο για διάλογο με τον κόσμο και η εκστρατεία εγγραφής μελών, άλλαξαν άρδην το κλίμα στον Σύλλογο. Από τη μιζέρια και την ισοπέδωση, φτάσαμε στην αισιοδοξία για διάκριση. Επαναφέραμε τη συσπείρωση και την ενότητα. Ακούσαμε ξανά συνθήματα που αποτελούσαν ευχάριστη ανάμνηση. Διαθέσαμε περίπου 6300 εισιτήρια διαρκείας. Είχαμε 3000 κόσμο στο Ηλίας Πούλλος στην πρώτη προπόνηση, γεμίσαμε το κοινοτικό στάδιο Πλατρών με άλλες 3000. Κατακλύσαμε το ΓΣΠ στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και διαθέσαμε 12.500 εισιτήρια στην πρεμιέρα με τον Εθνικό Άχνας. Φέραμε ξανά τον κόσμο στο γήπεδα. Τον κάναμε να πιστέψει, ξανά, σε μια ισχυρή ΟΜΟΝΟΙΑ. Τα πράγματα που περνούσαν από τα χέρια μας το περασμένο καλοκαίρι, προσπαθήσαμε να τα κάνουμε. Αν όχι όλα, τα περισσότερα. Αυτό που δεν μπορούσαμε να κάνουμε, ήταν να επιλέξουμε ποδοσφαιριστές, τερματοφύλακες, συστήματα, τακτικές και να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Το κακό ξεκίνημα και τα προβλήματα που δημιούργησε

Η αρχή, ωστόσο, δεν ήταν αυτή που αναμέναμε. Κυρίως λόγω ατυχίας, αστοχίας και σοβαρών ατομικών λαθών, ήρθαν κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα, τα οποία επέφεραν αλυσιδωτά προβλήματα. Θυμάμαι την πρώτη μας ήττα στην Πάφο, με το εύκολο πέναλτι που παραχωρήσαμε στα τελευταία στάδια του αγώνα. Τις βαθμολογικές απώλειες με Ολυμπιακό και Ανόρθωση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Το περιβόητο παιχνίδι με την Αλκή και το ακυρωθέν μας γκολ. Την απίστευτη χαμένη μας ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Ερμή και στην εξέλιξη της φάσης το γκολ που δεχτήκαμε. Τα παιδαριώδη λάθη στον αγώνα με τον Άρη στη Λεμεσό. Ακόμη, το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στον πρώτο γύρο, στο οποίο ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι αλλά χάσαμε. Να προσθέσω πως ίσως να είμαστε η μοναδική ομάδα παγκοσμίως που είχε την ατυχία να χρησιμοποιήσει 6 τερματοφύλακες. Ανεξάρτητα από τα δικά μας λάθη, όσα έχω αναφέρει είναι γεγονότα και δεδομένα που έχουμε ζήσει. Δυστυχώς, απωλέσαμε σημαντικούς βαθμούς στο ξεκίνημα, που επηρέασαν αισθητά την ψυχολογία της ομάδας, δημιουργώντας επιπρόσθετη πίεση, αχρείαστα νεύρα, ένταση, αμφισβήτηση και αμφιβολίες στα αποδυτήρια. Υπήρξαν και κάποια διαιτητικά λάθη σε κάποια παιγνίδια που έπαιξαν κι αυτά, τον δικό τους ρόλο. Στην εξίσωση, προσθέτω και τους αναπάντεχους σοβαρούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών μας, όπως των Κάι, Εκίθα και Παναγή, που επηρέασαν την παρουσία μας.

Η απόφαση του Πάμπου Χριστοδούλου και η πρόσληψη του Ιβάιλο Πέτεφ

Παρά το κακό μας ξεκίνημα, δεν είχαμε σκοπό να αλλάξουμε προπονητή. Θέλαμε να στηρίξουμε τον Πάμπο Χριστοδούλου, ακόμα και μετά την βαριά ήττα από την ΑΕΚ. Διαγνώσαμε το πρόβλημα. Ήμασταν έτοιμοι να αποδεσμεύσουμε ποδοσφαιριστές και να επαναφέρουμε την τάξη στα αποδυτήρια. Ο κ. Χριστοδούλου ήταν, ωστόσο ανένδοτος. Πίστευε πως η λύση ήταν η αποχώρησή του. Τον πιέσαμε να αναθεωρήσει, χωρίς αποτέλεσμα. Ακολούθησε αξιολόγηση αρκετών προπονητών. Καταλήξαμε στον Γερμανό, Ντιρκ Σούστερ, ο οποίος είχε να επιδείξει εξαιρετικό έργο στην πατρίδα του και είχε ψηφιστεί ως ο κορυφαίος προπονητής στην Μπούντεσλιγκα το 2016. Είχε διευθετηθεί η κάθοδός του στην Κύπρο για ολοκλήρωση της συμφωνίας, ωστόσο τελευταία στιγμή δέχτηκε πιέσεις να αναλάβει την πρώην ομάδα του, η οποία κινδύνευε με υποβιβασμό και έτσι ναυάγησε η όλη προσπάθεια. Ακολούθησε νέα αξιολόγηση ονομάτων. Καταλήξαμε στον Ιβάιλο Πέτεφ, κυρίως λόγω της θετικής παρουσίας που είχε στην ΑΕΛ, όπως και σε άλλες ομάδες, αλλά και διότι γνώριζε την Κυπριακή πραγματικότητα. Ο ίδιος ανέφερε δημόσια, πως με το συγκεκριμένο ρόστερ πίστευε στην έξοδο στην Ευρώπη.

Αγωνιστική ανάκαμψη και αισιοδοξία για Ευρώπη

Με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, φανερώθηκαν κάποια στοιχεία που θέλαμε στο ξεκίνημα της χρονιάς. Επιθετικό και παραγωγικό ποδόσφαιρο, δίψα για διάκριση, καλύτερες αμυντικές επιδόσεις, καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Πετύχαμε οκτώ νίκες σε εννέα αγώνες, με εκτός έδρας τρίποντα σε βάρος της ΑΕΛ και της Ανόρθωσης. Πλησιάσαμε τις θέσεις που οδηγούσαν στην Ευρώπη. Αυτή η πορεία μας έκανε να διερωτόμαστε πόσο είχαμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Στον δεύτερο γύρο κάναμε πορεία πρωταθλητισμού. Ωστόσο, τα πάντα κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος, όταν ήρθε το πρώτο παιχνίδι με τη Δόξα, για τους "16" του κυπέλλου.

Συνέχεια αρνητικών αποτελεσμάτων / συμπεριφορά Πέτεφ / μονομερής διακοπή συνεργασίας με Πέτεφ

Σχέσεις ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΚΟΠ

Προσπαθήσαμε να είμαστε δημιουργικοί όλο αυτό το χρονικό διάστημα, καταθέτοντας αρκετές προτάσεις και εισηγήσεις. Κάποιες βρήκαν ανταπόκριση. Κάποιες άλλες, όπως η υιοθέτηση συστημάτων VAR και Goal Line Technology, δυστυχώς απορρίφθηκαν. Σε κάθε ευκαιρία κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου για την κατρακύλα του ποδοσφαίρου μας. Τα 6500 εισιτήρια στα πρόσφατα ντέρμπι ΑΠΟΕΛ - ΟΜΟΝΟΙΑ, μαρτυρούν τη σοβαρότητα του προβλήματος. Στο σημείο αυτό θέλω να σημειώσω πως έχουμε δημιουργήσει καλές σχέσεις με αρκετές άλλες μεγάλες ομάδες. Ωστόσο, στα σημαντικά ζητήματα, όπως τις εκλογές στην Ομοσπονδία και άλλα, διαπιστώνουμε διστακτικότητα ή και σε κάποιες περιπτώσεις απροθυμία, για να προχωρήσουμε σε ριζοσπαστικές αλλαγές στο ποδόσφαιρό μας. Όσο αφορά την ανάληψη της ηγεσίας της ΚΟΠ από τον κ. Κούμα, μετά τον αδόκητο χαμό του Κώστα Κουτσοκούμνη, σημειώνω πως το σκηνικό διαμορφώθηκε μέσα σε πολύ στενά χρονικά περιθώρια. Σε χρόνο-ρεκόρ δημιουργήθηκε μια ιδιαίτερα ισχυρή τάση υπέρ του κ. Κούμα και υπερ της καταστατικής ρύθμισης για μεγαλύτερη θητεία, η οποία δεν ήταν δυνατό να ανατραπεί. Σχεδόν όλοι σύλλογοι, πέραν της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της ΑΕΛ, στράφηκαν προς την ίδια κατεύθυνση. Δεν υπήρχε έδαφος για συζήτηση εναλλακτικής κατεύθυνσης, παρ΄ όλο που έγινε προσπάθεια. Είναι γνωστό ότι για να τεθεί η όποια υποψηφιότητα, χρειάζεται τουλάχιστον τέσσερις υποστηρικτές, κάτι που δεν μπορούσε να υπάρξει. Κατ’ ακρίβεια, δεν έγινε ούτε εκλογική διαδικασία.

Ταυτοποίηση φιλάθλων

Ταχθήκαμε ξεκάθαρα ενάντια στην ταυτοποίηση των φιλάθλων. Ήμασταν η πρώτη και μοναδική ομάδα, που δημόσια εξέφρασε την αντίθεσή της. Με ανακοινώσεις, αναρτήσεις, διαβήματα. Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε πλήρως για τις αρνητικές συνέπειες όταν λέγαμε τι θα επέφερε η εφαρμογή του μέτρου. Είχαμε κάνει διαβήματα για κατάργηση του μέτρου προς την Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και προς την Αστυνομία. Συγκαλέσαμε συνάντηση ανάμεσα στις ομάδες του πρώτου γκρουπ για συζήτηση του θέματος. Χωρίς, ωστόσο, αποτέλεσμα.

Η αύξηση του προϋπολογισμού και οι απώλειες εσόδων

Στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση, αποφασίσαμε να αυξήσουμε τον προϋπολογισμό, σε ένα ποσό που να είναι διαχειρίσιμο, με στόχο να ανακτήσουμε τη χαμένη περηφάνια μας, να πετύχουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη και να διεκδικήσουμε είσοδο στους Ομίλους, ώστε να αντιμετωπίσουμε την οικονομική στενότητα που υπάρχει. Σε αυτό το πλαίσιο, αυξήσαμε τον προϋπολογισμό του ποδοσφαιρικού τμήματος, κατά €800.000. Σε αυτό το ποσό θα πρέπει να προσθέσουμε €600.000, ως απώλειες εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, λόγω της συμφωνίας προείσπραξης σημαντικού μεριδίου του ποσού που δικαιούτο η ομάδα μας από την Prime Tel τα προηγούμενα χρόνια, κάτι που είχε αποφασίσει το προηγούμενο ΔΣ. Συν, ένα ποσό της τάξης των περίπου €700.000, που είναι οι απώλειες εσόδων από τη μη έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη. Δηλαδή, γνωρίζαμε από το ξεκίνημα της σεζόν πως χρειαζόμασταν ένα ποσό της τάξης των €2.100.000, σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Πώς θα καλυπτόταν η αύξηση του προϋπολογισμού

Ο ενθουσιασμός που επικρατούσε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, δημιουργούσε θετικές προϋποθέσεις για κάλυψη αυτού του ποσού. Την αύξηση αυτή προγραμματίζαμε να την καλύψουμε:

με επιπλέον έσοδα €350.000 από τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, θέτοντας ως στόχο τις 7000
με €300.000 από αύξηση των χορηγιών
με άντληση εσόδων €1.500.000 από τη κυκλοφορία του Ομολόγου.

Σε σχέση με αυτά που υπολογίζαμε, είχαμε αύξηση €230.000 στα έσοδα από τα εισιτήρια διαρκείας, καθώς διαθέσαμε περίπου 1000 περισσότερα και φτάσαμε τα 6300, σε σχέση με τα 7000 που στοχεύσαμε. Εισπράξαμε €831.000 από το Ομόλογο, ενώ έγινε εφικτό να καλύψουμε τις επιπλέον €300.000 που υπολογίζαμε από τις χορηγίες. Να σημειώσω πως διατέθηκαν Ομόλογα αξίας €1.085.000, ωστόσο Ομόλογα αξίας €254.000 δεν εισπράχθηκαν σε ρευστό, αλλά ήταν δάνεια που μετατράπηκαν σε ομόλογα. Να τονίσω, επίσης, πως το Ομόλογο κάλυψε από τον Οκτώβρη το ελάχιστο ποσό έκδοσής του, που ήταν το €1.000.000 και φαινόταν πως θα υλοποιούσε τον στόχο του, ωστόσο η πτωτική πορεία της ομάδας, "πάγωσε" και τη διάθεση του Ομολόγου. Όπως πάγωσε και η διάθεση των Premium Season Tickets, από 600 που είχαν γίνει την προηγούμενη τριετία, φτάσαμε στα 320 για τη νέα περίοδο. Σημειώνεται πως είχε παραταθεί χρονική διάρκεια εγγραφής επενδυτών στο Σχέδιο Ομολόγων, μέχρι και την 31η Μαΐου του 2018, με στόχο το κεφάλαιο που θα αντληθεί να φτάσει το €1.500.000, κάτι που τελικά δεν κατέστη δυνατό, κυρίως λόγω της απογοήτευσης του κόσμου μας, από την κακή αγωνιστική πορεία της ομάδας.

Το έλλειμμα στον προϋπολογισμό

Με βάση αυτά που σας έχω αναφέρει, από τα €2.100.000 που χρειαζόμασταν επιπλέον, καταφέραμε να εισπράξουμε €1.350.000, δηλαδή υπολείπονται €750.000. Σε αυτό το ποσό θα πρέπει να προσθέσουμε τις απώλειες εσόδων από τις εισπράξεις εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων, τόσο του πρωταθλήματος, όσο και του κυπέλλου. Είχαμε προϋπολογίσει έσοδα €50.000 τον μήνα από τις εισπράξεις εισιτηρίων, στη βάση των προηγούμενων χρόνων και €150.000 για το κύπελλο. Έτσι προκύπτει το αυξημένο έλλειμμα.

Η πρόταση για προαγορά εισιτηρίων

Υπογραμμίζω στο σημείο αυτό πως η πρόταση για την προαγορά εισιτηρίων από την Αμερικανική εταιρεία, η οποία υποβλήθηκε από την εταιρεία Consultics, έχει αξιολογηθεί και εγκριθεί ομόφωνα από το ΔΣ, κατόπιν νομικής γνωμάτευσης. Η συνολική αξία της συμφωνίας ανέρχεται στο €1.500.000 και μπορεί να συμβάλει προς την αντιμετώπιση του ελλείμματος και στην ομαλοποίηση της κατάστασης. Απομένει η υπογραφή συμβολαίου, κάτι που κρίναμε ότι θα έπρεπε να μεταφερθεί στο νέο ΔΣ, που θα εκλεγεί από τη σημερινή Γενική Συνέλευση. Το νέο ΔΣ θα έχει τη δυνατότητα, μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, να αξιολογήσει την πρόταση και να προχωρήσει στην υπογραφή του συμβολαίου. Να αναφέρω πως, τα έσοδα από τη διάθεση των Premium εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και των υπόλοιπων εισιτηρίων διαρκείας, ήταν προϋπολογισμένα.

Η αύξηση του χρέους

Το χρέος του Συλλόγου αυξήθηκε από 14,329,000 εκατομμύρια ευρώ τον Μάιο του 2017 σε 16,860,000 εκατομμύρια ευρώ τον Δεκέμβριο του 2017. Η αύξηση στο συνολικό χρέος προέκυψε από:

Αύξηση του υπολοίπου μας προς το κράτος, που αφορά φόρο εισοδήματος και ΦΠΑ, κατά €1,123,000. Πρόκειται για ποσά που υπήρχαν από το παρελθόν και έχουν επικαιροποιηθεί για όλες τις ομάδες. Αυτό το ποσό θα εξοφληθεί στο πλαίσιο της συμφωνίας της ΚΟΠ με το Κράτος, σε 15 χρόνια, με 180 μηνιαίες δόσεις. Παρόμοια ποσά αναλογικά χρωστούν όλα τα Σωματεία. Πρόσφατα η ΚΟΠ εξάγγειλε ότι θα διαθέσει €5,000,000, τα οποία θα πληρωθούν έναντι των οφειλών των ομάδων της προς το Κράτος. Για την ομάδα μας το ποσό που της αναλογεί είναι κοντά στις €500,000 και θα πληρωθεί με δόσεις προς το κράτος τα επόμενα δύο χρόνια. Εδώ να πούμε ότι η συμβολή μας στη λήψη αυτής της απόφασης, ήταν καθοριστική.
1 περίπου εκατομμύριο από δανεισμό στο Ομόλογο
€300,000 σε προβλέψεις για δικαστικές αγωγές, που υφίστανται πριν το 2014 και βρίσκονται σε εξέλιξη

Τα θετικά που έχει πετύχει το ΔΣ

Σημειώθηκαν σημαντικές επιτυχίες στα τμήματα του Συλλόγου, στο Φούτσαλ, στην Πετόσφαιρα, στη Γυναικεία Ομάδα ποδοσφαίρου, στην Καλαθόσφαιρα, στην Ποδηλασία. Στην Πετόσφαιρα κατακτήθηκε ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο και δύο σούπερ καπ, στο φούτσαλ ανδρών ένα κύπελλο, όπως και ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο φούτσαλ κάτω των 19 χρόνων. Μάλιστα, τόσο στην πετόσφαιρα όσο και στο φούτσαλ, η ΟΜΟΝΟΙΑ τα τελευταία δύο χρόνια συμμετείχε στους τελικούς του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Επίσης, ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα κάτω των 15 χρόνων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου. Οι μικροί πραγματοποιούν εντυπωσιακή πορεία και σε 33 αγώνες είναι αήττητοι και σκοράρουν κατά μέσο όρο σχεδόν πέντε γκολ ανά παιχνίδι. Επίσης, κύπελλο κατέκτησε την περσινή σεζόν, η ομάδα κάτω των 21 χρόνων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου. Από φέτος ιδρύθηκε το Τμήμα Δρομέων και Πεζοπόρων του Συλλόγου. Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω θερμά τους επικεφαλής των τμημάτων, τους εθελοντές και χορηγούς μας και ιδιαίτερα στον χορηγό της ομάδας Πετόσφαιρας, κ. Βαγγέλη Γεωργίου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η πρώτη ομάδα στην Κύπρο που δημιούργησε το δικό της διαδικτυακό κανάλι, το OMONOIA Premium.

Η διαχείριση της Green Boutique εκχωρήθηκε σε ιδιώτες, με συμφέρουσα προς τον Σύλλογο συμφωνία που έχει γίνει.

Δημιουργήθηκε η κατηγορία "Χρυσά Μέλη", μετά από εισήγηση των οργανωμένων φιλάθλων, η οποία απέφερε περισσότερα από 40,000 ευρώ.

Πραγματοποιήσαμε εκστρατεία εγγραφής μελών σε όλη την ελεύθερη Κύπρο και εγγράφηκαν περίπου 420 νέα μέλη, χωρίς δυστυχώς να έχουν ενεργοποιήσει όλοι την εγγραφή τους.

Το Τμήμα Επικοινωνίας λειτούργησε σε πολύ καλό επίπεδο και με επιτυχία, με περιορισμένους οικονομικούς πόρους, αναβαθμίζοντας την εικόνα του Συλλόγου και των Τμημάτων, και αναπτύσσοντας σημαντικά τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωση.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην ανάπτυξη καναλιών επικοινωνίας με τους φιλάθλους μας. Έγιναν αρκετές συναντήσεις και μέσα από διάλογο καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολύ καλές σχέσεις. Ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές, ενωμένοι, γύρω από ένα τραπέζι, βρίσκαμε τις λύσεις.

Το Τμήμα Μάρκετινγκ επίσης σημείωσε σημαντικά βήματα προόδου, σε συνεργασία με την εταιρεία Consultics και τον ιδιοκτήτη της, κ. Στέφανο Νικολάου, στρατηγικό συνεργάτη του Συλλόγου.

Ευχαριστίες

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς: Τα μέλη, τους φιλάθλους, τα οργανωμένα σύνολα για τη συνεργασία που είχαμε αυτό το διάστημα. Τα ΣΥΦΙ, τη Θύρα 9, των Όμιλο Γυναικών και τον Όμιλο Παλαιμάχων. Και φυσικά, όλους τους χορηγούς του σωματείου μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζω και στο προσωπικό του Συλλόγου, το οποίο εργάστηκε όλο αυτό το διάστημα με αφοσίωση και ζήλο, όπως, επίσης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που δούλεψαν σκληρά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ειδική αναφορά θα πρέπει να κάνω στα εννέα μέλη του ΔΣ, που παρέμειναν μαζί μου μέχρι τέλους, όταν τα πράγματα στράβωσαν και οι δυσκολίες μεγάλωσαν.

Καταληκτικό σχόλιο - Ενότητα

Η ομόνοια στις τάξεις του Συλλόγου, είναι ακόμη πιο αναγκαία σε αυτή την ιστορική συγκυρία. Η επόμενη ημέρα, όποια και εάν είναι αυτή, θα πρέπει να μας βρει όλους στο ίδιο χαράκωμα, να πολεμούμε προς τον ίδιο στόχο. Την επαναφορά της βασίλισσας στο θρόνο της.

Ακούστε την ομιλία του πρώην πλέον προέδρου της Ομόνοιας Αντώνη Τζιωνή στην σημερινή έκτακτη εκλογική συνέλευση του σωματείου.

Keywords
video, παντα, κυπρος, ομονοια, βασεις, μιζέρια, εισιτήρια, γσπ, ολυμπιακος, καλοκαιρι, γκολ, αποελ, ΑΕΚ, λύση, νέα, αελ, συγκεκριμένο, goal, εκλογες, κοπ, μαΐου, εταιρεία, χρεος, ΦΠΑ, omonoia, green, boutique, αφοσίωση, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αυξηση φπα, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, αξια, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, εκλογες 2012, ολυμπιακοί αγώνες, 600 δις, κυπρος εκλογες, τελη κυκλοφοριας 2014, εκλογες 2014, τελη κυκλοφοριας 2016, αξιολογηση, ξανα, omonoia, αποτελεσματα, υιοθετηση, αποελ, αελ, αστυνομια, γηπεδα, γσπ, δανεια, ηγεσια, ηττα, θητεια, κυπρου, ομολογα, πιεση, πλαισιο, σημερινη, ψυχολογια, αγωνες, αυξηση, αισιοδοξια, αμφιβολιες, αρδην, ατυχια, αφοσίωση, γκολ, γεγονοτα, γεωργιου, γινει, δευτερο, διαστημα, δυνατοτητα, δυστυχως, διψα, δοξα, δοθηκε, εγινε, εγγραφη, εδαφος, ευκαιρια, ευκολο, ευρω, υπαρχει, εισιτήρια, εκστρατεια, ενθουσιασμος, εξελιξη, επρεπε, επιτυχια, εταιρεία, ευθυνη, ευρωπη, ιδια, ιδιο, υπηρχαν, εικονα, ομιλια, κεφαλαιο, κυπελλο, κυρια, κλιμα, κοπ, λαθη, ληψη, λύση, μαΐου, μιζέρια, νευρα, ξεκινημα, ομαδα, οκτω, ομονοια, ποδοσφαιρο, υπογραφη, προβληματα, ρεκορ, ρολο, σεζον, συγκεκριμένο, συζητηση, σειρα, σωμα, συνθηματα, συλλογοι, σουπερ, σχεδιο, ταση, τμημα, φυσικα, χρονικα, green, βηματα, boutique, δικαιωματα, εφαρμογη, ειλικρινεις, εννεα, εθνικο, goal, γερμανο, ιδιαιτερα, ομαδες, παιχνιδι, θελω να, θεσεις, θετικα, χερια
Τυχαία Θέματα