Home Alone: Ο μικρός Κέβιν μόλις έκλεισε... 40 ετών! (ΦΩΤΟ)

Ο μικρός Κέβιν μεγάλωσε! Κι έγινε 40 ετών, πράγμα που ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Twitter. Φρόντισε μάλιστα να τρολάρει και λίγο τους ακόλουθούς του γράφοντας, «Γεια σας παιδιά. Θέλετε να αισθανθείτε γέροι; Είμαι 40. Παρακαλώ». 

Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί, όμως, είναι ότι η ζωή του μικρού Μακόλεϊ θύμιζε αρκετά αυτή του ρόλου του στην ταινία «Πλουσιόπαιδο» ("Richie Rich", 1994), όπου υποδύθηκε ένα πάμπλουτο 14χρονο: Μπορεί μεν να είχε κερδίσει πολλά χρήματα και αναγνωρισιμότητα, είχε χάσει δε την παιδική του αθωότητα

και ξεγνοιασιά.

Υπήρχαν πολλές αναφορές στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ότι οι γονείς του εκμεταλλεύονταν τη διασημότητά του και τον αντιμετώπιζαν ως πηγή εισοδήματος, πιέζοντάς τον να συμμετάσχει σε περισσότερες παραγωγές.

Από αντίδραση, στα 14 του αποφάσισε να παρατήσει την υποκριτική και να βάλει μια άνω τελεία στην καριέρα του. «Είχα κουραστεί, για να είμαι ειλικρινής» είπε στην Έλεν ΝτεΤζένερις το 2018. «Έκανα 14 ταινίες σε έξι χρόνια, ήμουν μακριά από το σπίτι μου συνέχεια. Είχα παρατήσει το σχολείο. Χρειαζόμουν κάτι άλλο».

Hey guys, wanna feel old?

I'm 40.

You're welcome.

— Macaulay Culkin (@IncredibleCulk) August 26, 2020

Το 1998 επέστρεψε στην υποκριτική, επιλέγοντας πολύ προσεκτικά τα πρότζεκτ του, με τους κριτικούς να ενθαρρύνουν τις πιο πολλές φορές τις ενδιαφέρουσες επιλογές του (όπως η ταινία "Party Monster" το 2003). Αρχικά εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ «Sunday» των Sonic Youth, μετά έπαιξε σε θέατρο του Λονδίνου στην παράσταση «Madame Melville», ενώ έκανε κι ένα πέρασμα από το επιτυχημένο Sitcom «Will &Grace». Το 2004 συμμετείχε στην ταινία «Saved!» με μια ερμηνεία που δέχτηκε καλά σχόλια. Ακολούθησε η μαύρη κωμωδία «Sex and Breakfast» (2008) και η συμμετοχή του το 2009 στη δραματική σειρά του NBC «Kings».

To 2011 o Κάλκιν έπαιξε στο πειραματικό φιλμ του Άνταμ Γκριν «The Wrong Ferrari», το οποίο γυρίστηκε εξ ολοκλήρου με ένα iPhone. Το 2014 σύστησε το «Τhe Pizza Underground», μια κωμική ροκ μπάντα που σατίριζε κυρίως τραγούδια των Velvet Underground.

Το 2020 ο Κάλκιν έκανε την πρώτη του -εδώ και οκτώ χρόνια- ακρόαση για το «Once upon a time in Hollywood», του Κουέντιν Ταραντίνο, η οποία όπως και ο ίδιος παραδέχεται δεν πήγε καθόλου καλά.

Τo 2021 πάντως όπως όλα δείχνουν θα κάνει ένα δυναμικό κι επιτυχημένο comeback καθώς θα ερμηνεύσει έναν ανατρεπτικό χαρακτήρα στη 10η σεζόν του American Horror Story, την μεγάλη επιτυχία του Ράιαν Μέρφι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Disney σχεδιάζει ένα reboot του «Μόνος στο Σπίτι», στο οποίο ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα εάν θα συμμετέχει ο Κάλκιν. Ο ίδιος βέβαια έχει διεκδικήσει με σχετικές αναρτήσεις του την επιστροφή του στο franchise ως ενήλικας Κέβιν...

Πηγή: news247.gr 

Keywords
Τυχαία Θέματα