H επιστροφή της ''Μεγάλης Κυρίας''

Η Ανόρθωση έκανε τον απολογισμό για τη φετινή πορεία

Στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος Cyta, με 69 βαθμούς, τερμάτισε η ομάδα μας, ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα με εκτός έδρας ήττα, η οποία ήταν η δεύτερη μακριά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και πέμπτη συνολικά στο πρωτάθλημα.


Τερματίζοντας στην 3η θέση, επιστρέφουμε μετά από 5 χρόνια στα ευρωπαϊκά κύπελλα, και πιο συγκεκριμένα στο Γιουρόπα Λιγκ. Τα πρώτα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν στις 12 και 19 Ιουλίου, στο πλαίσιο του 1ου προκριματικού

γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου.

Η Ανόρθωση, σε σύνολο 36 αγώνων, σημείωσε 19 νίκες, 12 αγώνες της ολοκληρώθηκαν ισόπαλοι, ενώ 5 φορές δέχτηκε την ήττα (τρεις εντός έδρας, δύο εκτός). Το σύνολο του Ρόνι Λέβι κατάφερε να επικρατήσει έστω από μια φορά απέναντι σε όλες τις ομάδες, εκτός από τον Απόλλωνα, μαζεύοντας ουσιαστικά 69 βαθμούς. 53 ήταν τα γκολ που επιτεύχθηκαν από τους ποδοσφαιριστές μας, ενώ 29 ήταν αυτά που κατέληξαν στην εστία του Χάρους.

Πρώτος σκόρερ της «Κυρίας» αναδείχτηκε ο Μίχαλ Ντούρις, με 11 γκολ σε 14 συμμετοχές.

Στο Κύπελλο Coca Cola η ομάδα μας γνώρισε τον αποκλεισμό από τον Απόλλωνα με το συνολικό σκορ 3-2 (1-1, 2-1) στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα