H Geo. Pavlides Automotive στηρίζει το Διεθνές Ράλι Κύπρου.

Ο έλεγχος των οχημάτων για το Διεθνές Ράλι Κύπρου έγινε και φέτος στο συνεργείο της Geo. Pavlides Automotive.

Η σχέση του ομίλου Geo. Pavlides Automotive με το Διεθνές Ράλι Κύπρου είναι διαχρονική και η στήριξη εκφράζεται εμπράκτως τόσο με διάφορες ενέργειες όσο και μέσω χορηγιών.

Σε αυτό το πλαίσιο ο όμιλος Geo. Pavlides Automotive παραχώρησε για άλλη μία χρονιά το συνεργείο του στο τεχνικό επιτελείο των διοργανωτών του

Ράλι Κύπρου για να γίνει ο τελευταίος έλεγχος όλων των οχημάτων πριν την έναρξη του αγώνα.

Και τα 75 πληρώματα που λαμβάνουν μέρος αξιοποίησαν στο έπακρον τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας για τους τελευταίους ελέγχους.

Ο όμιλος Geo. Pavlides Automotive αποκλειστικός εισαγωγέας των Opel, Citroen, Ds, Mazda και Subaru σας προσφέρει επαγγελματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες για τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

To συνεργείο του ομίλου μας είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Κύπρο και αναβαθμίζεται κάθε χρόνο σε μόνιμη βάση. Είναι επανδρωμένο με πάνω από 40 άτομα εκπαιδευμένο τεχνικό επιτελείο, εξειδικευμένα εργαλεία καθώς και διαγνωστικό εξοπλισμό.

Η Geo. Pavlides Automotive έχει πάντα ως προτεραιότητα την άψογη εξυπηρέτηση των πελάτων της ώστε να έχουν την απόλυτη διαχρονική εμπειρία με το αυτοκίνητό τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα