Food Park City: Το απόλυτο street food της πρωτεύουσας

Το Food Park City στη Λεωφόρο Τσερίου στο Στρόβολο, ανανέωσε το μενού του, και σας καλεί να το δοκιμάσετε. Το Food Park City, ο απόλυτος παράδεισος του ποιοτικού street food, άνοιξε τις πύλες του στις 21 Σεπτεμβρίου το 2016.

Συνώνυμο, πλέον, της γαστρονομίας του «δρόμου» (όπως αλλιώς ονομάζεται), το Food

Park City δίνει άλλη πνοή στην έξοδο των κατοίκων της πρωτεύουσας όπου πρόσφατα πρόσθεσε στο μενού του νέες, street food νοστιμιές, που υπόσχονται να κάνουν τη γαστρονομική σας εμπειρία στο χώρο του, ακόμα πιο αξέχαστη.

Το ανανεωμένο του μενού προτείνει, μεταξύ άλλων, τηγανητό καλαμαράκι, τρυφερό στήθος κοτόπουλου με κόκκινη κινόα, noodles με πάπια, philly cheesesteak, καθώς και ποικιλία από platters, που μπορείτε να απολαύσετε με την παρέα σας. Δεν παραλείπει τις ήδη αγαπημένες επιλογές των θαυμαστών του και συνεχίζει να προσφέρει ζουμερά σπιτικά μπέργκερς, φρεσκοψημένα sandwiches και hot-dogs, δροσερές σαλάτες, δελεαστικά γλυκά, ποιοτικούς καφέδες, φρέσκους χυμούς, δροσιστικά smoothies και εκλεκτά κρασιά.

Με γνώμονα πάντα τις ανάγκες του πελάτη, την καλή ποιότητα και τις προσιτές τιμές, οι συνιδιοκτήτες του Food Park City Κος Μαρίνος Καραγιάννης και Νικόλας Μουσκουντή υπόσχονται να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να «παντρεύουν» αποτελεσματικά τις «υπαίθριες κουζίνες» του κόσμου, ικανοποιώντας τον κάθε ουρανίσκο. Δε μένει άλλο, λοιπόν, από το να επισκεφτούμε το Food Park City και να δοκιμάσουμε και εμείς από πρώτο... στόμα το ΝΕΟ εμπλουτισμένο του μενού.

Όπως φαίνεται, πρόκειται για τη νέα απάντηση στην πείνα και τη δίψα μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα