Eννιά νίκες σε εικοσιεννιά παιχνίδια μέσα στο 2019!

Ο Παναθηναϊκός μέσα στο 2019 έχει πάρει την... κατηφόρα και οι εννιά νίκες σε εικοσιεννιά αγώνες πρωταθλήματος μαρτυρούν το μεγάλο αγωνιστικό πρόβλημα της ομάδας του Γιώργου Δώνη!

Ο πρώτος γύρος του φετινού πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό στον Βόλο. Το σύνολο του Γιώργου Δώνη απογοήτευσε στο πρώτο μισό της κανονικής διάρκειας της Λίγκας, μετρώντας μόλις τέσσερις νίκες σε δεκατρία ματς, μία επίδοση που αποτελεί ιστορικό αρνητικό ρεκόρ για τον σύλλογο, ενώ σε πολύ

χαμηλά επίπεδα κυμάνθηκε και η αποτελεσματικότητα του Τριφυλλιού στο σκοράρισμα. Μόλις 13 τέρματα πέτυχαν οι παίκτες του Έλληνα τεχνικού, επτά μοναχά σε κανονική ροή αγώνα και έξι από το σημείο του πέναλτι, στατιστικό που... φωνάζει το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερη σερί νίκη, έχασε πολύτιμο έδαφος για την είσοδό του στην εξάδα, ωστόσο, το πρόβλημα δεν είναι φετινό. Αυτή η ομάδα δεν είναι καινούρια, είναι ένα συγκρότημα με τον ίδιο προπονητή, με έναν βασικό κορμό από πέρυσι, είναι μια συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2018.

Μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα στην περυσινή σεζόν, το Τριφύλλι έχει πάρει την... κατηφόρα μέσα στο 2019, αδυνατεί να παρουσιάσει την εικόνα μίας ομάδας που μαθαίνει να νικάει τα παιχνίδια, που εξελίσσεται μέσα από τα αποτελέσματά της και πλέον η πρόοδος του πρότζεκτ είναι από ελάχιστη έως μηδαμινή, αν αναλογιστούμε επίσης τις πάρα πολύ λίγες ευκαιρίες που έχουν πάρει οι νεαροί ποδοσφαιριστές του έμψυχου δυναμικού που περιμένουν να γίνουν οι νέοι... Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης!

Η μεγάλη εικόνα του πρότζεκτ μέσα από τα αποτελέσματα είναι σούπερ απογοητευτική και αποτελεί ένα τεράστιο... καμπανάκι ενόψει της συνέχειας. Κυρίως για τον Γιώργο Δώνη και το προπονητικό επιτελείο, καθώς εκείνοι είναι που έχουν την ευθύνη για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Μία εικόνα που αν δεν αλλάξει, τότε ο Παναθηναϊκός θα γράψει... ιστορία με τη συμμετοχή του στα play-out! Ναι με αυτό το μπάτζετ είναι αδύνατο το Τριφύλλι να διεκδικήσει πρωτάθλημα, ωστόσο, η επίδοση μέσα στο 2019 δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ούτε από το χαμηλό κόστος, ούτε από πιθανές ελλείψεις σε κάποιες θέσεις. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Ποια είναι αυτή η επίδοση;

Σε εικοσιεννιά παιχνίδια πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός έχει μόλις εννιά νίκες! Μόλις εννιά! Δεν κερδίζει ούτε ένα στα τρία, δηλαδή!

Οι «πράσινοι» όλο αυτό το διάστημα νίκησαν εκτός έδρας τον Παναιτωλικό, τον Απόλλωνα, τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο ενώ στο ΟΑΚΑ, πήραν τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, τον Άρη, τον Παναιτωλικό, την ΑΕΚ και τον Αστέρα Τρίπολης!

Μία φτωχότατη συγκομιδή, για μία ομάδα που αντί να κάνει βήματα μπροστά, κάνει ένα βήμα μπροστά και δέκα πίσω...

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα