Drive Safe και ο καφές κερασμένος. Δωρεάν Caffe Nero από το Drive Safe App

Το Drive Safe είναι το πρωτοποριακό App των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου που βοηθά τους οδηγούς να γίνουν ακόμη καλύτεροι στο δρόμο και να οδηγούν με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.  

Με το Drive Safe, ο οδηγός ενημερώνεται στο τέλος κάθε διαδρομής για την οδηγική του συμπεριφορά, λαμβάνει μια βαθμολογία (0 – 100) και έτσι είναι σε θέση, άμεσα, να αντιληφθεί τα αδύνατα σημεία στην οδηγική του συμπεριφορά και να την βελτιώσει.  Χρησιμοποιώντας τους αισθητήρες και την υπηρεσία

τοποθεσίας τους κινητού, τo Drive Safe καταγράφει:

Την υπέρβαση των ορίων ταχύτητας,Τη χρήση κινητού κατά την οδήγηση,Το φρενάρισμα (απότομα φρεναρίσματα και επιθετικότητα φρεναρίσματος),Την επιτάχυνση (απότομες επιταχύνσεις και επιθετικότητα επιτάχυνσης) καιΤην οδήγηση κατά τις επικίνδυνες ώρες (24:00 - 05:00).

Πρόσθετα, ο οδηγός μπορεί να δει την οδηγική του συμπεριφορά διαχρονικά και πως αυτή συγκρίνεται με άλλους οδηγούς.

GIC SafeMiles

Παράλληλα, ανάλογα με την οδηγική τους συμπεριφορά, οι Drive Safe οδηγοί μαζεύουν GIC SafeMiles. Όσο πιο ψηλά είναι τα σκορ των οδηγών, τόσα περισσότερα GIC SafeMiles μαζεύουν. Όσα περισσότερα έπαθλα και αστέρια κερδίζουν, τόσα περισσότερα GIC SafeMiles μαζεύουν.

Επιπρόσθετα, η ασφαλής οδήγηση μέσω του Drive Safe App σας ανταμείβει με δώρα: κάθε Drive Safe οδηγός μπορεί να μετατρέψει τα GIC SafeMiles που έχει μαζέψει με δωροεπιταγές στα Caffe Nero.  Επιλέξτε από το Drive Safe App την μετατροπή χιλιομέτρων σε ηλεκτρονικές δωροεπιταγές στα Caffe Nero, παρουσιάστε τα στο ταμείο και απολαύστε το αγαπημένο σας ρόφημα δωρεάν. Τόσο απλά!

Το Drive Safe βοηθά τους οδηγούς να γίνουν ακόμη καλύτεροι στο δρόμο και ανταμείβει συνεχώς την καλή οδηγική συμπεριφορά. Οδηγήστε με ασφάλεια. Κερδίστε GIC SafeMiles. Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, ένα χλμ τη φορά!

Μάθετε περισσότερα για το Drive Safe στο www.gic.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα