Diamond Velvet: Νέα premium σειρά αντιγήρανσης από τη Frezyderm

Σύμβολο αίγλης, μεγαλοπρέπειας και ομορφιάς τα διαμάντια ήταν πάντα ο καλύτερος φίλος των γυναικών. Έχουν όμως και την ικανότητα να φέρνουν στο φως την ομορφιά που κρύφτηκε σταδιακά στο πέρασμα των χρόνων.

Η νέα, premium σειρά DIAMOND Velvet συνδυάζει Prestige, ποιότητα και αποτελεσματικότητα και προσφέρει ενισχυμένη αντιγηραντική φροντίδα για το ώριμο ή έντονα ταλαιπωρημένο δέρμα.

Η σειρά, με κεντρικό μήνυμα το Stay Young As You Age,

βασίζεται στους μηχανισμούς της Επιγενετικής και στην «Needle-Free» Skin Refining Technology ώστε να προσφέρει ολική επαναφορά του δέρματος, χωρίς αισθητικές επεμβάσεις.

Στην «καρδιά» της σύνθεσης των προϊόντων DIAMOND Velvet βρίσκονται οι κρύσταλλοι φυσικού διαμαντιού για κυτταρική ανανέωση και αποκατάσταση της φυσικής λάμψης. Η σειρά αποτελείται από τα εξής προϊόντα:

Diamond Velvet Moisturizing Cream: Κρέμα ενισχυμένης ενεργητικής και παθητικής ενυδάτωσης για αύξηση ελαστικότητας, ενίσχυση μηχανισμών αντιγήρανσης και προστασία από σωματιδιακούς, περιβαλλοντικούς ρύπους.Diamond Velvet Anti-Wrinkle Cream: Κρέμα ισχυρής αντιγήρανσης για άμεση σύσφιγξη, ελαστικότητα, αύξηση πυκνότητας και ταχεία μείωση των ρυτίδων.Diamond Wrinkle Fighter: Ειδική αγωγή μείωσης ρυτίδων με συσκευή μικροδιάχυσης (roller) 225 μικροκεφαλών από ειδικό ανοξείδωτο ατσάλι με ταυτόχρονη εκροή ενισχυμένου αντιρυτιδικού ορού για μεγιστοποίηση της απορρόφησης των δραστικών.

Με μοναδική βελούδινη αίσθηση που διαρκεί, χάρη στην τεχνολογία Diamond Velvet Technology,  ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ώριμου δέρματος και προσφέρει ματ αποτέλεσμα, κάνοντας το δέρμα να ακτινοβολεί λάμψη και φρεσκάδα.

Τη σειρά Diamond Velvet, διατίθεται στα φαρμακεία και online στο EvZeen.com από την εταιρεία Μ.Σ. Ιακωβίδης, μέλος του Ομίλου MSJ.

Keywords
Τυχαία Θέματα