Bαλάντω Τρύφωνος: «Δεν αποποιούμαι το παρελθόν μου»

Με νέα δισκογραφική δουλειά, επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα, η ταλαντούχα Κύπρια τραγουδίστρια, Βαλάντω Τρύφωνος.

Φανερά ευδιάθετη και χαμογελαστή, μίλησε στο SigmaLive, για το πρώτο ολοκληρωμένο της album, την συμμετοχή της στο μιούζικαλ 'Μια Ελλάδα

θέατρο'', τις live εμφανίσεις και τους στόχους της για το 2017.

Το δυναμικό comeback και το πρώτο ολοκληρωμένο album

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, η όμορφη τραγουδίστρια, βρίσκεται στο στούντιο για να ετοιμάσει τον πρώτο της ολοκληρωμένο δίσκο, για τον οποίο δηλώνει κατενθουσιασμένη. «Το τελευταίο διάστημα είμαι πάρα πολλές ώρες στο studio. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το νέο μου τραγούδι με τίτλο ‘Σε νικώ’ – τη μουσική υπογράφει ο Γιώργος Καραδήμος και τους στίχους ο Σταύρος Σταύρου- Είναι ένα κομμάτι, το οποίο μιλά για τη συναισθηματική πάλη που έχουμε με τις αναμνήσεις και πώς μπορούμε να λυτρωθούμε».

Πρόσθεσε δε, ότι το συγκεκριμένο κομμάτι, την άγγιξε συναισθηματικά, καθώς όπως λέει η ίδια «όλοι στη ζωή τους έχουν περάσει μια φάση, κατά την οποία τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμεναν».

O Προάγγελος του νέου δίσκου «Μοιάζει με Αγάπη»

Τον προάγγελο του καινούργιου της album, αποτελεί το τραγούδι «Μοιάζει με Αγάπη», το οποίο συνέθεσε ο Ayo Olatunji, εξ’αποστάσεως. Η ερμηνεύτρια εξηγεί πώς η τεχνολογία έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην δημιουργία του κομματιού. «Με τα άλματα που έχει κάνει η τεχνολογία, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Στην δική μου περίπτωση, η χρήση του διαδικτύου με βοήθησε πάρα πολύ, καθώς η συνεργασία μου με τον Ayo, έγινε μέσω internet. Αφού ακούσαμε τη μουσική του, επικοινωνήσαμε αρχικά με email και στη συνέχεια μέσω skype. Ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο και ευελπιστώ πως θα έχω την τύχη να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον».

Τα talent shows και οι επιλογές

Όσον αφορά τα talent shows, η Βαλαντω Τρύφωνος, θεωρεί ότι αυτό εναπόκειται στην διαχείριση των πραγμάτων από τον κάθε παίκτη. «Μέσα από τα talent shows σου δίνεται η δυνατότητα για προβολή και αναγνωρισιμότητα. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ο κάθε διαγωνιζόμενος δείχνει τις ικανότητές του, όμως παίζει μεγάλο ρόλο το πώς θα κινηθεί όταν βγει εκτός. Δηλαδή, οι επιλογές που θα κάνει, θα καθορίσουν και την πορεία του».

Αναφερόμενη στα talent shows, μίλησε για τον καιρό που συμμετείχε στο «Greek Idol» λέγοντας ότι δεν μετάνιωσε που μπήκε στο παιχνίδι. «Δεν αποποιούμαι το παρελθόν μου, για κανένα λόγο. Θα ήμουν αχάριστη να κάνω αυτό το πράγμα. Απλά, με οποιαδήποτε γνώση μπορεί να έχω, 6 χρόνια μετά, για την ελληνική δισκογραφία, θα ξεκινούσα κάπως αλλιώς».

H εμπειρία στο musical «Μια Ελλάδα Θέατρο»

Εκτός από τραγουδίστρια, η Βαλάντω Τρύφωνος συμμετείχε στο musical «Mια Ελλάδα Θέατρο» με μια πλειάδα καταξιωμένων ηθοποιών, ανάμεσά τους και ο Γιάννης Μπέζος. «Πρώτη φορά συμμετείχα σε θεατρική παράσταση και για να πω την αλήθεια ζήλεψα -με την καλή έννοια- αυτό που έκαναν οι ηθοποιοί. Δηλαδή να δίνουν ζωή σε ένα κείμενο 20 σελίδων και να αφήνουν τη δική τους πινελιά».

Μάλιστα, ανέφερε ότι ο Γιάννης Μπέζος την βοήθησε στην ενσάρκωση του ρόλου της. «Έπρεπε να δουλέψω σκληρά για να μπορέσω να ενσαρκώσω τον ρόλο μου. Όλοι οι ηθοποιοί ήταν δίπλα μου. Θυμάμαι δε, ότι στα διαλείμματα, ο κ. Μπέζος, με βοηθούσε να «περάσουμε» τις γραμμές μου, διότι ήξερε ότι δεν είχα ξανακάνει κάτι αντίστοιχο».

Οι συνεργασίες, οι live εμφανίσεις και οι στόχοι για το 2017

Μεταξύ άλλων, η Βαλάντω Τρύφωνος, μίλησε και για τις συνεργασίες που θα ήθελε να κάνει στο μέλλον. «Μου αρέσουν πολύ οι συνεργασίες. Θα ήθελα πολύ να τραγουδώ με τους Κωνσταντίνο Βήτα, Χάρις Αλεξίου, Παύλο Παυλίδη, Στάθη Δρογώση…». Εν κατακλείδι, ανέφερε ότι τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν οι live εμφανίσεις της σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ στόχος της για το 2017 είναι ο κόσμος να αγαπήσει την καινούργια της δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα