Aυτή είναι η τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας του PlayStation 5 (BINTEO)

Tην πολυναναμενόμη ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά και την τιμή του PlayStation 5 αποκάλυψε η SONY το πλαίσιο του νέου της event. 

Πιο συγκεκριμένα το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα της Ευρώπης στις 19 Νοέμβριου κάτι που ισχύει για την Ελλάδα αλλά στην Κύπρο

ακόμη παραμένει να επιβεβαιωθεί.

Η τιμή του κανονικού PlayStation 5 υπολογίζεται στα €499, ενώ η  τιμή του PlayStation 5 Digital Edition θα ανέρχεται στα €399.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι εξαιτίας διαφορετικής φορολογίας σε κάθε χώρα της Eυρώπης, η τιμή των δύο κονσολών ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς στη χώρα.

Επιπλέον η Sony εξήγγειλε και την έναρξη των προ-παραγγελιών. Όσοι θέλουν να έχουν από την πρώτη μέρα την κονσόλα στα χέρια τους, λοιπόν, μπορούν να κάνουν την παραγγελία τους ξεκινώντας επίσημα από σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου. Σε πολλά πολυκαταστήματα της Κύπρου ήδη υπάρχουν ηλεκτρονικές φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος. 

Στην παρουσίαση είδαμε πραγματικό gameplay υλικό από το Spider-Man: Miles Morales, είχαμε την αποκάλυψη του Final Fantasy XVI από τη Square Enix, τα αποκαλυπτήρια του Hogwarts Legacy (action RPG στον κόσμο του Harry Potter), τα αποκαλυπτήρια του Five Nights at Freddy's (ένα creepy), gameplay από το Call of Duty: Black Ops Cold War, gameplay από το Demon's Souls, αλλά και νέα trailers για τα Resident Evil VIII, Deathloop, Devil May Cry 5 Special Edition, Oddworld: Soulstorm κ.ά. που θα δούμε σε ξεχωριστά άρθρα.

Κερασάκι στην τούρτα; Νέο God of War

Keywords
Τυχαία Θέματα