Avant - premiere για την ταινία «The Ghosts of Monday»

Αδιαμφισβήτητα, στην Κύπρο ο κινηματογράφος έχει «ανθίσει» τα τελευταία χρόνια και έχει καταφέρει να κερδίσει διεθνείς διακρίσεις. Αρωγός σε όλο αυτό είναι η εταιρείας παραγωγής «Αltadium Group», η οποία για ακόμη μια φορά καταφέρνει να εντυπωσιάσει την κυπριακή κινηματογραφική βιομηχανία με την τρίτη κατά σειρά ταινία της.

Πρόκειται για το project με τίτλο «The Ghosts of Monday» η οποία θα κάνει avant-premiere

την Πέμπτη 18/11 στο K-CINEPLEX στη Λεμεσό στις 20:00 το βράδυ. 

Υπόθεση ταινίας

H εν λόγω ταινία θρίλερ, διηγείται την ιστορία μιας ομάδας Αμερικανών παραγωγών ταινιών, που ταξιδεύει στην Κύπρο για να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ στο διάσημο Hotel Gula, όπου περισσότεροι από 100 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Μια απλή και καθημερινή ημέρα για την ομάδα, σύντομα εξελίσσεται σε ένα τρομακτικό ταξίδι στο άγνωστο.

Το σενάριο υπογράφουν από κοινού οι Barry Keating (Nightworld, Downhill) και ο σκηνοθέτης Francesco Cinquemani, το οποίο είναι βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα που έχει βιώσει και εξιστορήσει ο παραγωγός της ταινίας, Loris Curci. Eπίσης, στην ομάδα της παραγωγής, είναι η πρωταγωνίστρια της ταινίας Marianna Rosset και ο σύζυγός της Vitaly Rosset.

Cast

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Julian Sands (A Room With a View, Naked Lunch, Arachnophobia) πρωταγωνιστεί στον ρόλο του αινιγματικού, τέως διάσημου ηθοποιού, «Bruce McPherson», υποδυόμενος τον παρουσιαστή  της τηλεοπτικής σειράς «The Ghosts of the Old World».

Στην ταινία συμμετέχουν -επίσης- οι ηθοποιοί Mark Huberman, Flavia Camilla και Elva Trill, οι οποίοι έχουν πρωταγωνιστήσει σε παραγωγές του Netflix όπως το «Viking» (series), το «Line of Duty» και το «Τhe Mentalist». Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία συμπεριλαμβάνει Κύπριους ηθοποιούς όπως τη Μαρία Ιωάννου και τον Anthony Skordi, ενσωματώνοντας έτσι στην ταινία στοιχεία του νησιού μας. Τη λίστα των ταλαντούχων ηθοποιών που συμμετέχουν στο «The Ghost of Monday» είναι και η Ελληνίδα ηθοποιός,  Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Πληροφορίες για την κινηματογραφική πρεμιέρα: World Premiere of the movie “The Ghosts of Monday”

-Press Conference at St. Raphael Hotel, Limassol from 17:00 pm-18:00pm

- Red Carpet Event with guest star veteran Actor Julian Sands at K-CINEPLEX, Limassol. Doors open at 18:30 pm

- Movie Screening at K-CINEPLEX, Limassol– 20:00 pm

NOTE: ALL THE PROCEEDS WILL GO TO THE CHARITY FOUNDATION

Keywords
Τυχαία Θέματα
Avant #45, The Ghosts,Mondayampquot