Aπόλλων: Το πήρε πάνω του ο Κίρζης

Φουλάρουν στον Απόλλωνα για να αποκτήσουν και τους άλλους τρεις ποδοσφαιριστές που θέλει ο Πέδρο Εμάνουελ για να κλείσει το ρόστερ.

Πιθανότατα κάποιος ή κάποιοι εξ αυτών θα μεταβούν απευθείας στην Ουγγαρία, όπου θα βρίσκεται από το βράδυ η αποστολή του Απόλλωνα. Ευχάριστα νέα έχουν έρθει από την Ουκρανία, αφού ο Βόλοβικ, βασικός μετεγγραφικός στόχος του Απόλλωνα, δεν βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας της Σαχτάρ. Το αν έχει ανοίξει ο δρόμος

για να έρθει στην Κύπρο θα φανεί σύντομα, γιατί πρέπει η διοίκηση του Απόλλωνα να τα βρει με τον 31χρονο αμυντικό τόσο στο οικονομικό όσο και στη διάρκεια του συμβολαίου. Το θέμα έχει πάρει πάνω του ο πρόεδρος της εταιρείας Νίκος Κίρζης και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα τελειώσει θετικά, και ο Βόλοβικ θα ηγηθεί της «κυανόλευκης» οπισθοφυλακής τη νέα περίοδο. Άλλωστε στις πρώτες επαφές που έγιναν ο Ουκρανός έδειξε να αντιμετωπίζει θετικά την προοπτική να έρθει στην Κύπρο και τον Απόλλωνα.
Σε ό,τι αφορά την άλλη περίπτωση κεντρικού αμυντικού, δεν έχει διαρρεύσει κάτι όσον αφορά το προς τα πού κοιτάζει ο τεχνικός του Απόλλωνα, ενώ για τον παίκτη στο φτερό φαίνεται ότι δεν είναι ο Έλτον Ράμος, αλλά ένας άλλος παίκτης από τη Λατινική Αμερική, που έπεισε τον κ. Εμάνουελ ότι έχει αυτά που ψάχνει για τη συγκεκριμένη θέση. Και με τον πλάγιο επιθετικό εντείνονται οι επαφές, έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό να κλείσει και να ενσωματωθεί με την ομάδα. Όπως γράψαμε και χθες, ο προπονητής του Απόλλωνα όσον και αν καίγεται να κλείσει τουλάχιστον τον ένα αμυντικό άμεσα, δεν θα κάνει κίνηση για χάρη της μετεγγραφής. Θέλει να είναι σίγουρος ότι ο παίκτης που θα επιλέξει όντως θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά και να δώσει στην ομάδα αυτό το κάτι παραπάνω που θα χρειαστεί τη νέα περίοδο.

Αναχωρούν για Ουγγαρία
Στο αεροπλάνο θα ανέβουν απόψε (20.55) οι «κυανόλευκοι» με προορισμό την Ουγγαρία, όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των «κυανολεύκων», η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει με προορισμό το διεθνές αεροδρόμιο της Βουδαπέστης και ακολούθως θα ταξιδέψει οδικώς για το GLOBALL Football Park &Sporthotel, το οποίο βρίσκεται 30 λεπτά από την ουγγρική πρωτεύουσα. Εκεί ο Απόλλωνας θα εγκατασταθεί μέχρι και τις 19 Ιουλίου και θα δώσει πέντε φιλικά παιγνίδια. Το πρώτο αύριο κόντρα στην Puskas Akademia FC. Θα ακολουθήσει το παιγνίδι στις 13 με την αγγλική Chesterfield FC, ενώ στις 16 το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο φιλικά με την BFC Siofok το πρωί και την Hapoel Ironi Kiryat Shmona FC το απόγευμα. Πιθανότατα αυτό το φιλικό να μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Primetel. Ο κύκλος των φιλικών στην Ουγγαρία θα κλείσει στις 18 κόντρα στην Hapoel Acre FC. Στις 19 Ιουλίου η αποστολή του Απόλλωνα θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παραμείνει τρεις ημέρες. Στις 21 είναι προγραμματισμένο το μεγάλο φιλικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, το οποίο θα αποτελέσει και πρόβα τζενεράλε για το πρώτο ευρωπαϊκό παιγνίδι μια εβδομάδα αργότερα. Την επόμενη ημέρα η αποστολή του Απόλλωνα θα επιστρέψει στην Κύπρο για να μπει στην τελική της ευθεία η προετοιμασία για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα