Ancoria: Πιστοποιείται με το Sound Industrial Relations 2014

Η Ancoria Bank έχει πιστοποιηθεί επιτυχώς με το πρότυπο Sound Industrial Relations 2014 (SIR 2014) με τίτλο «Υγιείς Εργασιακές Σχέσεις - Σύγχρονες Επιχειρήσεις» στα πλαίσια του συγχρηματοδοτούμενου έργου από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ε.Ε. Το πρότυπο είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την εμπέδωση και κατανόηση αλλά κυρίως για την ορθή εφαρμογή της κυπριακής εργατικής νομοθεσίας και πρακτικής στις επιχειρήσεις και οργανισμούς της Κύπρου.

Η

πιστοποίηση αποτελεί για την Ancoria Bank μια ανεξάρτητη επιβεβαίωση της ισχυρής της δέσμευσης να προάγει ένα δημιουργικό περιβάλλον εργασίας και υγιείς εργασιακές σχέσεις. Η τράπεζα θεωρεί δεδομένο ότι ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον όπου ο κάθε εργαζόμενος αισθάνεται ασφάλεια και αντιμετωπίζεται με σεβασμό μπορεί να μεταδίδει και να προβάλει τη θετική αυτή πτυχή και στους πελάτες της με βάση τις αρχές και τις αξίες που τη διέπουν. Ακόμα, η πιστοποίηση αποτελεί αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειας, της αφοσίωσης και της επένδυσης που παρέχει η τράπεζα στο ανθρώπινο δυναμικό της. Η ομάδα της Ancoria Bank από την αρχή τέθηκε ως ο βασικότερος της άξονας για να επιτύχει τους στόχους της. Η στελέχωση της έγινε, και γίνεται, τόσο από έμπειρους επαγγελματίες με προϋπηρεσία σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και γνώση της εγχώριας αγοράς, όσο και από νέους πτυχιούχους που ξεκινούν την καριέρα τους σε ένα σύγχρονο τραπεζικό οργανισμό, που μπορεί να τους προσφέρει προοπτικές ανέλιξης στη σταδιοδρομία τους.

Η Ancoria Bank πιστοποιήθηκε με το πρότυπο Sound Industrial Relations 2014 (SIR 2014) αφού αξιολογήθηκε από εξωτερικό αξιολογητή σε πολιτικές, πρακτικές και διαδικασίες που ακολουθεί στους πέντε ακόλουθους τομείς:

Δέσμευση εφαρμογής και προώθησης υγιών εργασιακών σχέσεωνΑσφάλεια και υγεία στον χώρο εργασίαςΕργατική νομοθεσία και διαχείριση ανθρώπινου δυναμικούΠροώθηση της ισότητας και αντιμετώπιση των διακρίσεων, της παρενόχλησης και της σεξουαλικής παρενόχλησηςΣυμφιλίωση της επαγγελματικής και προσωπικής ζωής

Η Ancoria Bank από την ίδρυσή της έδωσε έμφαση στην εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών στον τομέα ανθρώπινου δυναμικού και μέσω του προτύπου διασφάλισε την ευθυγράμμισή τους με την εθνική εργατική νομοθεσία.

Σχετικά με την Ancoria Bank

Η Ancoria Bank Ltd είναι κυπριακή τράπεζα που αναπτύσσεται συνεχώς και προσφέρει όλο το φάσμα των τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις με στόχο την παροχή άψογης εξυπηρέτησης και κατάλληλων λύσεων με τους πλέον ανταγωνιστικούς όρους.

Keywords
Τυχαία Θέματα