ASSERTUS: Ο ελεγκτικος οίκος που άλλαξε τα δεδομένα της Πάφου

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Εκδήλωση Εγκαινίων του νέου Ελεγκτικού Οίκου ‘’ASSERTUS’’, την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 στα νέα γραφεία στην Πάφο.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Υπουργός Οικονομικών, κος Χάρης Γεωργιάδης, παρουσία του Βουλευτή και μέλους της επιτροπής οικονομικών της Βουλής, κου Ονούφριου Κουλλά, των Βουλευτών της Επαρχίας Πάφου, του Δημάρχου Πάφου,

των Υπεύθυνων του Φόρου Εισοδήματος, ΦΠΑ και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Επαρχίας, σωρείας πολιτικών και οικονομικών παραγόντων και πλήθος κόσμου.

Πρόκειται για τον νέο Ελεγκτικό οίκο που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2018 μετά την ενοποίηση δύο επιτυχημένων, αξιόπιστων και καταξιωμένων γραφείων, της CYFEXPO και S. SOTERIOU PUBLIC ACCOUNTANTS, για να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα Ελεγκτικών, Φορολογικών, Συμβουλευτικών και άλλων Επαγγελματικών υπηρεσιών.

Με Πρόεδρο τον κ. Σωτήρη Σωτηρίου και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κ. Νίκο Κούβαρο, η ‘’ASSERTUS’’ είναι στελεχωμένη με τέσσερις εγκεκριμένους λογιστές και εγγεγραμμένους ελεγκτές και επιπλέον 21 άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους ελεγκτές/λογιστές και λειτουργεί σε νέα, πλήρως ανακαινισμένα και άνετα γραφεία, εξοπλισμένα με την τελευταία τεχνολογία.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας, κος Σωτηρίου, τόνισε ότι η ASSERTUS έχει πλέον να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην προσέλκυση εταιρειών Διεθνών δραστηριοτήτων αλλά και ξένων επενδυτών στην Επαρχία της Πάφου. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κος Νίκος Κούβαρος δήλωσε ότι η ASSERTUS δημιουργήθηκε με πάθος για να έχει ηγετικό ρόλο στις υπηρεσίες που προσφέρει στην επαρχία της Πάφου, δίνοντας έμφαση στην αξιοπιστία, στην αποτελεσματικότητα και στην ολιστική προσέγγιση για πολυεπίπεδη στήριξη των πελατών της.

Ακολουθεί απόσπασμα από την ομιλία του Διευθύνοντα Σύμβουλου, κ. Νίκου Κούβαρου:

«Μοιραστήκαμε με τον αγαπητό μου συνέταιρο, τον Πρόεδρο της ASSERTUS κύριο Σωτήρη Σωτηρίου, το όραμα να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό ελεγκτικό γραφείο. Ένα γραφείο που να εδραιωθεί και να είναι πάντοτε το πιο αξιόπιστο και αποτελεσματικό στον τομέα των υπηρεσιών που προσφέρει.

Συνδυάσαμε τις καλές πρακτικές, τα χαρακτηριστικά που κράτησαν την S SOTERIOU δυνατή για 30 χρόνια με αυτά που ξεχώρισαν και εδραίωσαν την CYFEXPO στην τελευταία δύσκολη εξαετία,Συνενώσαμε μια μεγάλη ομάδα από διακεκριμένους επαγγελματίες, με ισχυρή τεχνική γνώση, εμπειρία και όρεξη για σκληρή δουλειά,Διασφαλίσαμε το απαραίτητο μέγεθος που μας έδωσε την δυνατότητα πιο ολοκληρωμένης στελέχωσης, ενισχυμένης οργάνωσης, εξειδίκευσης και βεβαίως την δυνατότητα, για περαιτέρω επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό μας,

Και δημιουργήσαμε τον νέο ελεγκτικό οίκο που εγκαινιάζουμε σήμερα. Τον ελεγκτικό οίκο ASSERTUS.

Ως ASSERTUS, η ξεκάθαρη στρατηγική μας είναι να σας προσφέρουμε πολυεπίπεδη στήριξη,, την ώρα ακριβώς που την χρειάζεστε!

Να βλέπουμε με πάθος την δική σας επιτυχία, όχι μόνο σήμερα αλλά και σε βάθος χρόνου,Να κοιτάζουμε οτιδήποτε μπορεί να σας δώσει επιπρόσθετο όφελος και να σας δίνουμε στοχευμένες συμβουλές,Να διασφαλίζουμε πλήρη συμμόρφωση με όλες σας τις υποχρεώσεις, αλλά και να εκμεταλλευόμαστε κάθε περιθώριο που υπάρχει για μείωσή τους στο ελάχιστο δυνατό σημείο,Να σχεδιάζουμε πρακτικές λύσεις για τις δικές σας εξειδικευμένες ανάγκες,Να εστιάζουμε στα όποια προβλήματα και να σας δίνουμε άμεσα αποτελέσματα,Να φροντίζουμε να έχουμε πάντοτε επαρκώς τεκμηριωμένη γνώμη στα πλαίσια της κάθε νομοθεσίας.

Φίλες και φίλοι, Αγαπητοί Πελάτες και Συνεργάτες,

Νιώθουμε όσο ποτέ άλλοτε την βεβαιότητα και την αυτοπεποίθηση να τονίσουμε ότι είμαστε εδώ έτοιμοι, να στηρίξουμε την κάθε σας επιχειρηματική δραστηριότητα. Είμαστε εδώ έτοιμοι, να εργαστούμε με ακόμη περισσότερο πάθος για να είμαστε ο πιο αξιόπιστος και αποτελεσματικός σας συνεργάτης!! Ο στρατηγικός συνεργάτης στην ενδυνάμωση της επιχειρηματικής σας επιτυχίας!!»

Keywords
Τυχαία Θέματα