51χρονος συνελήφθη για παρενόχληση πολιτών στο Αερ.Λάρνακας

Άνδρας 51 χρόνων από την Πάφο συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Αεροδρόμιο Λάρνακας για τα αδικήματα της πρόκλησης ανησυχίας, επίθεσης και απειλής εναντίον αστυνομικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 17:20 χθες λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό του Αεροδρομίου Λάρνακας ότι άτομο προκαλούσε ανησυχία και ενοχλούσε περαστικούς στο χώρο αφίξεων του αερολιμένα.

Μέλη του Σταθμού μετέβησαν στο χώρο όπου και εντόπισαν άνδρα 51 χρόνων από την Πάφο. Όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν να μάθουν το λόγο της

παρουσίας του στο αεροδρόμιο, ο 51χρονος άρχισε να φωνάζει και να προκαλεί ανησυχία.

Στη συνέχεια ο άνδρας οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό του αεροδρομίου, όπου κατά την είσοδο του επιτέθηκε και έσπρωξε αστυνομικό στον ώμο και συνέχισε να φωνάζει. Ο 51χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα που διέπραξε, δηλαδή την επίθεση εναντίον αστυνομικού και την πρόκληση ανησυχίας.

Όταν αστυνομικός επέστησε στον άνδρα την προσοχή του στο Νόμο, αυτός τον απείλησε, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και για το αδίκημα της απειλής εναντίον αστυνομικού.

Ο 51χρονος τέθηκε υπό κράτηση στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης και αργότερα σήμερα αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί ελεύθερος για να παρουσιαστεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα